Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί. Τόσο κυνικούς, αδίστακτους... ποτέ

Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της κυριακάτικης «Καθημερινής» βάσει του οποίου προκύπτει ότι ήταν γνωστή η ύπαρξη νεκρών, από τη φονική πυρκαγιά, λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη του κυβερνητικού επιτελείου, της 23ης Ιουλίου, που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωση της:
«Ένα ακόμα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της “Καθημερινής”, επιβεβαιώνει, με αδιάψευστα πλέον στοιχεία, ότι την ώρα που ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες καθησύχαζαν τους πολίτες ότι η κατάσταση στο Μάτι είναι υπό έλεγχο, γνώριζαν ήδη την ύπαρξη τουλάχιστον 4 νεκρών, όπως και ότι σε εξέλιξη βρισκόταν μια πρωτοφανής καταστροφή
Αποδεικνύεται και με δημόσια πλέον στοιχεία ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες. 
Θα το ξαναπούμε: Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί σε αυτήν τη χώρα. Τόσο κυνικούς, αδίστακτους, ανεύθυνους και χωρίς ίχνος ντροπής, ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: