Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες αποκαλύψεις για την πώληση του «Εpsilon»- Ο Λαζόπουλος, ο Φλαμπουράρης και ο «άνθρωπος του Μαξίμου»

Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ο Βρυώνης καθ υπόδειξη του Μαξίμου πούλησε στον «αγαπημένο ολιγάρχη» του ΣΥΡΙΖΑ Ιβάν Σαββίδη το κανάλι «Ε» έρχονται στην δημοσιότητα.

Όπως επιβεβαιώνει και στο σημερινό της φύλλο η πάντα ενημερωμένη (και) στα θέματα Διαπλοκής «Αxianews», το τελικό deal για την πώληση του «Epsilon» έγινε στο σπίτι του Λαζόπουλου στην Πάρο, τις μέρες που καιγόταν η Αττική και ο Τσίπρας ήταν εξαφανισμένος...
Στις διαπραγματεύσεις εκτός του βασικού «προξενητή» Λαζόπουλου συμμετείχε ο Φλαμπουράρης αλλά πιθανόν και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου, «ο άνθρωπος του Μαξίμου» ο οποίος βρισκόταν το επίμαχο διάστημα σε θερινή κατοικία δίπλα από την πολυτελή βίλα του Λαζόπουλου.
Δείτε τι γράφει για το θέμα η «Axianews»:
«Καθοριστικές ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές για τον προγραμματισμό και τη στελέχωση του καναλιού «Ε».
Ο Ιβάν Σαββίδης, ο μεγαλομέτοχος του καναλιού, βρέθηκε στην Πάρο όπου εκεί είχε συνάντηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «axianews», με τον γνωστό κωμικό Λάκη Λαζόπουλο.
Ο τελευταίος διατηρεί στο νησί δύο μεγάλα σπίτια στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.
Ένα στο οποίο περνάει ο ίδιος τις καλοκαιρινές του διακοπές και άλλο ένα το οποίο έχει δώσει στην κόρη του


Στο σπίτι του Λάκη στην Πάρο ο Ιβάν

Ο Ελληνοπόντιος επιχειρηματίας βρέθηκε στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου όπου εκεί καθορίστηκε όχι μόνο η φιλία των δύο ανδρών αλλά και ο νέος ρόλος του γνωστού ηθοποιού στο κανάλι. Θα είναι κομβικός ηγετικός ρόλος τόσο σε θέματα προγράμματος, αλλά όχι μόνο. Μην ξεχνάμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, από τα λίγα γνωστά δημοφιλή πρόσωπα που στηρίζουν ακόμα τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι ο συνδετικός κρίκος της κυβέρνησης και του νέου καναλιού.


Δύο κυβερνητικά στελέχη στην Πάρο

Στην Πάρο, επίσης, πολύ κοντά στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Μιχάλης Καλογήρου.
Για την ακρίβεια, έμεινε σε σπίτι φίλης του (πολύ κοντινό με αυτό του Λάκη) ειδικά τις μέρες που ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντήσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο και συζητούσαν για το μέλλον του «Ε».
Επίσης, πηγές της «axianews» υποστηρίζουν ότι στο νησί τις ίδιες μέρες παραβρέθηκε και κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος (από τα 2-3 πιο κορυφαία) και ενδεχομένως να πήρε μέρος στις ευρύτερες συζητήσεις που έγιναν με τον Ελληνοπόντιο επιχειρηματία και τον δημοφιλή ηθοποιό.
Οι σχεδιασμοί του Ιβάν Σαββίδη για το νέο πρόγραμμα και τη στελέχωση του σταθμού αφορούν πλέον τον Ιανουάριο του νέου έτους, καθώς το ΕΣΡ αλλά και το υπουργείο Επικρατείας τονίζουν ότι ο διαγωνισμός για τις νέες άδειες θα πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβριο.
Βάσει αυτού τη στελέχωση θα την ξεκινήσει λίγο πριν και εφόσον έχει εξασφαλιστεί η άδεια…»


Δεν υπάρχουν σχόλια: