Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Διαφωνία Παππά – καναλαρχών για την πρώτη δόση – Δεν πληρώνουν πριν την απόφαση του ΣτΕ


Οι πρώτες σημαντικές διαφωνίες ανάμεσα στου καναλάρχες και στην κυβέρνηση διαπιστώθηκαν στις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποί τους με τον γενικό γραμματέα ενημέρωσης αλλά και οι ίδιοι με τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά.

Το βασικό θέμα που τέθηκε από πλευρά καναλαρχών είναι να μην καταβληθεί η πρώτη δόση...
εντός 15 ημερών όπως προβλέπεται, αν δεν έχει βγει η απόφαση του ΣτΕ που είναι πολύ πιθανό να κρίνει τον διαγωνισμό αντισυνταγματικό.

Διαβάστε επίσης: 
Ο κ. Παππάς με δηλώσεις του αμέσως μετά τις επαφές που είχε, ουσιαστικά απέρριψε αυτό το αίτημα λέγοντας ότι όλα θα γίνουν όπως προβλέπονται στο σχετικό νόμο.
Σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, η κατακυρωτική πράξη θα πρέπει να εκδοθεί ως τις 15 Σεπτεμβρίου και εντός των προσεχών 15 ημερών θα πρέπει οι νικητές να καταβάλουν την πρώτη δόση (30%) του τελικού τιμήματος που πρόσφεραν. Όμως στις 16 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστούν οι προσφυγές των υποψηφίων κατά συνυποψηφίων τους για το αν νομίμως ανακηρύχθηκαν υποψήφιοι. Επειδή η απόφαση θα εκδοθεί εντός 20ημέρου με πιθανό το ενδεχόμενο το δικαστήριο να ακυρώσει κάποια συμμετοχή, θα πρέπει ως τότε να αναβληθεί και η καταβολή του τιμήματος, υποστηρίζουν οι καναλάρχες




Δεν υπάρχουν σχόλια: