Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τζιχαντιστές "πλημμυρίσουν" το twitter με ανατριχιαστικά μηνύματα. Βρετανίδα που ασπάστηκε το Ισλάμ θέλει να είναι η πρώτη που θα αποκεφαλίσει Δυτικό

Δεκάδες είναι οι Ευρωπαίοι τζιχαντιστές που προκαλούν με τις αναρτήσεις τους στο twitter αμέσως μετά τη δολοφονία James Foley

Φανατικοί τζιχαντιστές που έχουν ταξιδέψει από τη Μεγάλη Βρετανία σε όλο το κόσμο για να πολεμήσουν στο Ιράκ και τη Συρία αμέσως μετά τη δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley αστειεύονταν στο Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Παράδειγμα...
ο Nasser Muthana που αυτοαποκαλείται Abul Muthanna έγραψε: " Οι Αμερικανοί θέλουν να προστατέψουν τους Γεζίντι από τη γενοκτονία, αλλά δε μπορούν να προστατέψουν πολίτες τους από τον αποκεφαλισμό."
Η 22χρονη βρετανίδα Khadijah Dare, γνωστή στους τζιχαντιστές με το όνομα Muhajirah fi Sham ("Μετανάστης στη Συρία") ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το "όνειρό" της να είναι η πρώτη βρετανίδα της τζιχάντ που θα αποκεφαλίσει Βρετανό ή αμερικανό πολίτη.
Στη σελίδα της στο twitter, μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου, η νεαρή βρετανίδα αναφέρει: 

"(Περιμένω) Λινκ για την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Allahu Akbar. Η Βρετανία πρέπει να τρέμει. Θέλω να γίνω η πρώτη βρετανίδα που θα σκοτώσει Βρετανό ή Αμερικανό τρομοκράτη".
Οι μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι ασπάστηκε το Ισλάμ κάποια στιγμή το 2012, ενώ στη σελίδα της στο twitter ανεβάζει συχνά επιθετικά σχόλια και έχει στη ανεβάσει και φωτογραφία του γιού της να κρατάει ένα AK-47!
Η 22χρονη Βρετανή είναι παντρεμένη με έναν Σουηδό επίσης τζιχαντιστή, που αποκαλείται Abu Bakr.
Ένας άλλος, ο Anjem Choudary έγραψε: "Η παρουσία των αμερικανικών δυνάμεων σε μουσουλμανικές χώρες είναι η αιτία της αστάθειας που υπάρχει. Κάτω τα χέρια από τη μουσουλμανική γη".

Πηγή: dailymail

Στέφανος Νικήτας
news247 

Δεν υπάρχουν σχόλια: