Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ Έλληνες στην Ουκρανία πήραν τα όπλα και πολεμάνε μαζί με τους Ρώσους

ΒΙΝΤΕΟ: Έλληνες στην Ουκρανία πήραν τα όπλα και πολεμάνε μαζί με τους Ρώσους

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το ιστολόγιο dimpenews, την οποία αναδημοσιεύουμε.

Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία έχουν βγει στο αντάρτικο και πολεμάνε στο πλευρό των ρωσόφωνων εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου, σύμφωνα με μαρτυρία Έλληνα ομογενή η οποία έχει μαγνητοσκοπηθεί.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η εν λόγω αποκάλυψη είναι άκρως σημαντική.
Με τους Έλληνες να πολεμάνε εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου, δεν αποκλείεται ο Ελληνισμός της Ουκρανίας να υποστεί αντίποινα. 
Το υπουργείο Εξωτερικών οφείλει να...
παρακολουθεί στενά το θέμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πράξει ως Έλληνας υπουργός Εξωτερικών (εάν μπορεί) και όχι ως προέκταση της κυρίας Μέρκελ. 
Τα γεωπολιτικά μας συμφέροντα στην Ουκρανία δεν ταυτίζονται με τα γερμανικά, ευχόμαστε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να το κατανοήσει άμεσα αυτό, πριν βρεθούμε μπροστά σε απρόοπτα…
Διαβάστε την ανάρτηση και δείτε το βίντεο:

Περίπου 90.000 Έλληνες απειλούνται από τις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού στο νομό του Ντόνετσκ.

26 ελληνικά χωριά έχουν πέσει στα χέρια των εξτρεμιστικών ταγμάτων που επιχειρούν την τιμωρητική επιχείρηση Ποροσένκο.

Πολλοί Έλληνες πολεμάνε τον εχθρό μέσα από τις τάξεις της πολιτοφυλακής. 76 σχολεία χτυπήθηκαν. 4η ημέρα χωρίς νερό το Ντονέτσκ. Δεν υπάρχουν διάδρομοι για ανθρωπιστική βοήθεια. Η πόλη σε πολιορκία.

Οι δρόμοι που ανοίγει η πολιτοφυλακή δεν είναι ασφαλείς. Το Ντόνετσκ είναι αποκλεισμένο. Δεν πληρώνονται οι δημόσιοι υπαλληλοι εδώ και 2 μήνες, δεν λειτουργούν οι τράπεζες αλλά όλοι βρίσκονται στη θέση τους και δεν έχει παραλύσει η διοικητική μηχανή. Πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα κινούνται με έξοδα των εργαζομένων.

Οι αντίπαλοι ακρωτηριάζουν τα χέρια ορθόδοξων ιερέων και τους δολοφονούν. Άλλους τους απαγάγουν και τους εξαφανίζουν. Ιερείς από το Ντονμπάς επισκέφθηκαν το Άγιον Όρος ενόψει του εορτασμού της Μεταμόρφωσης και έφεραν ευλογίες στους αντιστεκόμενους αποκλεισμένους της περιοχής. Οι καθολικοί πολεμάνε τους ορθοδόξους.

Στόχος του Κιέβου είναι να λεηλατήσει το υπέδαφος της Νέας Ρωσίας, τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου που υπάρχουν κυρίως στο Σλαβιάνσκ και για τα οποία ενδιαφέρεται η πολυεθνική SHELL. Εποφθαλμιά και τα πλούσια κοιτάσματα σχιστόλιθου.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Έλληνα ομογενή Θανάση (σ.σ. ο οποίος ποζάρει σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης στην κεντρική φωτογραφία) που έχει ενταχθεί στις δυνάμεις αυτοάμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.


Δείτε το Βίντεο, ΕΔΩ!
 

hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: