Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Προσωπικά μη-δεδομένα


Η ανοησία και το θράσος είναι ακατανίκητος συνδυασμός.

 Όταν αποφασίζει κάποιος να ασχοληθεί με την πολιτική, εκτός από τους κοινωνικούς αγώνες και την ευλογία ενός κόμματος, οφείλει να διαθέτει και στοιχειώδη λογική…



Ο πρωταγωνιστής του καρότου έσπευσε μέσω Facebook να καταγγείλει «πολιτικό εκβιασμό» και εν συνεχεία μέσω συνέντευξης έκανε λόγο για «υπόκοσμο» και για «εκβιαστές που ξεδοντιάστηκαν». 

Λησμόνησε, βέβαια, ο νεαρός πολιτικός και στο δεύτερο λιβελογράφημά του να αναφερθεί στην ουσία του θέματος και στο βίντεο χυδαιότητας που πρωταγωνιστεί, για το οποίο γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή οι κομματικοί του σύντροφοι και σιωπούν! 

Τα λόγια είναι περιττά, όταν η πένα αποτυπώνει την πραγματικότητα. Ιδιαίτερα δε όταν η πραγματικότητα προέρχεται και γράφεται από τον βραβευμένο συγγραφέα Γιώργο Σκαμπαρδώνη… Παραθέτουμε το άρθρο από τη στήλη «Αστειατόριον» του Γ. Σκαμπαρδώνη που δημοσιεύτηκε στην εφ. «Μακεδονία της Κυριακής» και τη συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην «Εφημερίδα των Συντακτών»…






Πέρα από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους μισθοφόρους της ενημέρωσης που εξαπολύουν επιθέσεις, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από τοπικές οργανώσεις διαχωρίζουν τη θέση τους και τα πιστεύω τους για την Αριστερά από τις επιπόλαιες πράξεις του νεαρού πολιτικού.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του Ε. Ζαφειρέλη, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, ο οποίος αυτοβούλως επικοινώνησε με το zougla.gr και τόνισε: «Δεν καταδικάζουμε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τη δημοσιοποίηση του θέματος για τον Σακελλαρίδη», όπως επίσης και του πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σιώζου που εστάλη στο zougla.gr. 

Η δήλωση του κ. Ζαφειρέλη στο zougla.gr 



Η επιστολή του πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Σιώζου που εστάλη στο zougla.gr:



Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από το τέλος της ηλεκτρονικής παρακμής, για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει πέσει η πολιτική αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός. 

Δείτε τις αντιδράσεις των φοιτητών μετά το τέλος της «συνομιλίας» τους με τον Γ. Σακελλαρίδη:






ΥΓ. 1 Οι όψιμοι σχολιογράφοι και κριτικοί που μετά μανίας στρέφονται κατά της «Ζούγκλας» θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φωνή τους βρίσκει ανταπόκριση μόνο στους δημοσιογραφικούς βόθρους που συχνάζουν εξυπηρετώντας την εξουσία με επιλεκτική ευαισθησία για σοβαρά ζητήματα…

ΥΓ. 2
 Οι χυδαίες επιθέσεις εξηγούνται μόνο εάν κάποιος δεν έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν του την ανοησία, την έλλειψη σοβαρότητας και την απόλυτη ανευθυνότητα του Σακελλαρίδη, να κάνει τα πιο απίστευτα πράγματα με όποιον άγνωστο έβρισκε μπροστά του στο διαδίκτυο, καθιστώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά του δεδομένα… δημόσια.

ΥΓ. 3 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι (σ.σ. όπως ο κ. Σακελλαρίδης) η «Ζούγκλα» δεν ευλόγησε ποτέ τα γένια της ωστόσο με μία απλή αναζήτηση στο ίντερνετ (δεν θα δυσκολευτεί άλλωστε όπως έχει αποδείξει με τις διαδικτυακές του περιπέτειες) θα πειστεί ότι οι λέξεις «υπόκοσμος», «εκβιαστές», αρμόζουν σε συγκεκριμένα διαδικτυακά σκουπίδια και σε προπληρωμένους υπηρέτες της εξουσίας…

ΥΓ. 4 Παραδικαστικά κυκλώματα, συμμορίες μεγαλοσυνδικαλιστών, λίστες πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, σκάνδαλα SIEMENS και ντοκουμέντα των συνομιλιών Άκη-Σμπώκου, εφοπλιστές-αρπαχτικά, παράνομες υιοθεσίες, φρουτάκια με τους βαρόνους του τζόγου, υπόθεση μικρής Μαρίας και άλλα πολλά είναι μερικά μόνο από τον μακρύ κατάλογο των θεμάτων που ανέδειξε η «Ζούγκλα» της… κίτρινης δημοσιογραφίας!


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: