Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Συγγνώμη» και «Δικαίωση» Καραμανλή από το ΠΑΣΟΚ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δικαίωσε τον πρώην Πρωθυπουργό για COSCO, ΟΤΕ και Ολυμπιακή  λέγοντας ότι ο Παπανδρέου είχε άδικο

Μπορεί να τους πήρε κάποια χρόνια ωστόσο φαίνεται πως στο ΠΑΣΟΚ είδαν το φως το αληθινό και τώρα οι βουλευτές του άρχισαν να ομολογούν ότι η αντιπολίτευση που ασκούσε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή ήταν καταστρεπτική για τη χώρα. 
Χθες μάλιστα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση της σύμβασης για τα λαχεία ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκπρόσωπος τύπου στο σημερινό ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: 

"Πρέπει να μαθαίνετε κι εσείς από τα λάθη των άλλων αλλά και να παραδέχεστε τα δικά σας τα λάθη ως αντιπολίτευση.Κι εμείς όταν φωνάζαμε για την COSCO και λέγαμε ότι θα επανακρατικοποιήσουμε τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή κάναμε λάθος. Δεν ήταν σωστό και δεν μπορούσε να γίνει. Δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ" 

είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ "παγώνοντας" την Ολομέλεια. Αφ' ενός τα όσα είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποτελούν ξεκάθαρα μια έμμεση συγγνώμη του ΠΑΣΟΚ στον Κώστα Καραμανλή για όσα αδιανόητα έπραξε ο Γιώργος Παπανδρέου ως αξιωματική αντιπολίτευση. 
Δεν είναι λίγοι ωστόσο όσοι θεωρούν ότι αποτελούν ένα ακόμα επεισόδιο στο μέτωπο Παπανδρεϊκών-Βενιζελικών εντός ΠΑΣΟΚ.




Ι.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: