Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Είδαν τον Βενιζέλο στο χωριό τους και ... ξέσπασαν οργισμένοι

Ένταση και συνθήματα κατά την επίσκεψη Βενιζέλου σε χωριό του Ηρακλείου - Θερμόαιμοι πέταξαν μπουκάλια

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Εργαζόμενοι σε δήμους και άλλοι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Κοινωνικό Ιατρείο του χωριού, διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας συνθήματα ενώ ορισμένοι πέταξαν μπουκάλια νερού...

Οι διαδηλωτές, κρατώντας μαύρες σημαίες, διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και κατά του κ. Βενιζέλου. Τα συνθήματα συνεχίστηκαν και κατά την ξενάγηση του κ. Βενιζέλου στο ιατρείο, ενώ κάποιοι πήγαν να πετάξουν προς το μέρος του μπουκάλια νερού. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Ο κ. Βενιζέλος, κατά την επίσκεψή του στο Κοινωνικό Ιατρείο Αρκαλοχωρίου, αναφέρθηκε στη σημασία των κοινωνικών δομών όπως αυτή των κοινωνικών ιατρείων που λειτουργούν συμπληρωματικά στις δομές υγείας αλλά με μεγάλη επιτυχία. Επισήμανε ακόμα ότι οι δομές αυτές δεν έρχονται να υποκαταστήσουν αλλά να συμπληρώσουν το ΕΣΥ και το κράτος, στην προσπάθειά του να παρέχει φροντίδα τους πολίτες του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ιατρείο συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Βιάννου κ. Ανδρέα με τον δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη και άλλους φορείς και εξήρε την προσπάθεια του δήμου αλλά και της Μητρόπολης για την παροχή βοήθειας στους πολίτες μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου, σύμφωνα με το Εθνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: