Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Παρακράτος

Η χθεσινή αθωωτική απόφαση για τον Σταύρο ψυχάρη και τα στελέχη της Alpha Bank για τα δάνεια που πήρε ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ, επαναφέρει δραματικά στο προσκήνιο το άθλιο παρακράτος του έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τη διεύθυνση του Αλέξη Τσίπρα για να αλώσει τον Τύπο που δεν του ήταν αρεστός και να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία, χωρίς κριτική και έλεγχο.
Επί τρία χρόνια, ο γκεμπελίστικου χαρακτήρα προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, που υπηρετήθηκε αγόγγυστα από παρακρατικά μέσα ενημέρωσης τα οποία ήταν διασυνδεδεμένα με τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, βομβάρδισε την κοινωνία ότι για τη χρεοκοπία της χώρας ευθυνόταν το «τρίγωνο» πολιτική - τράπεζες - μέσα ενημέρωσης...

Του Γιώργου Παπαχρήστου

Κήρυκας της πολιτικής αυτής ο ίδιος ο Τσίπρας, ο οποίος είχε θέσει σκοπό ζωής να κλείσει το MEGA και να καθυποτάξει τον ΔΟΛ ώστε μετά να τον μετατρέψει σε πειθήνιο όργανο του.
Στο πλαίσιο αυτό, ενορχήστρωσε και επέτυχε με τη βοήθεια του δικαστικού «τομέα» του συστήματος (του Παπαγγελόπουλου, συμπερλιμαβανομένου...) να συντρίψει πολιτικά, οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά τον Σταύρο Ψυχάρη, ότι τάχα μου δανειζόταν χωρίς εγγυήσεις, επειδή εκβίαζε τις τράπεζες ή επειδή οι τράπεζες ήταν φιλικοί μαζί του.
Χθες το δικαστήριο αθώωσε τον Ψυχάρη δεχόμενο ότι όσα δάνεια έλαβε, καλώς τα έλαβε. Και πως για την αποπληρωμή τους η τράπεζα έχει πλέον αποζημιωθεί εκποιώντας την περιουσία του.
Ο Τσίπρας που δεν σεβάστηκε ούτε την σε βαριά κατάσταση υγεία του Ψυχάρη, θα του ζητήσει έστω μια συγγνώμη για όσα έπραξε σε βάρους του και σε βάρος του ΔΟΛ;

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: