Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ! Έσπασε ο στρατός του ISIS – Πάνω από 25000 νεκροί τζιχαντιστές (Βίντεο)

Περισσότεροι από 25.000 μαχητές του ISIS έχουν σκοτωθεί από την στρατιωτική εκστρατεία των Βρετανών και των συμμάχων τους, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail της Κυριακής.
Η στρατιωτική επιχείρηση των Βρετανών και των συμμάχων της, υπό την αρχηγία των ΗΠΑ, έχει καταφέρει να μειώσει κατά το μισό τον αριθμό των τζιχαντιστών μαχητών στις ελεγχόμενες από το Ισλαμικό Κράτος περιοχές στην Συρία και το Ιράκ, σε μόλις 20 μήνες, με τους βομβαρδισμούς και τις...
πυραυλικές επιθέσεις από την Βασιλική Αεροπορία της Βρετανίας (RAF) να παίζει καθοριστικό ρόλο.
3340254400000578-3543754-The_RAF_is_using_ten_Tornado_GR4_jets_pictured_six_Typhoon_comba-a-105_1460847291461
Ένα από τα μαχητικά Tornado GR4 της RAF που επιχειρούν αυτήν την στιγμή σε Συρία και Ιράκ εναντίον του ISIS.
Οι αποκαλύψεις για το πώς έχει αντιμετωπιστεί η τρομοκρατική οργάνωση, με μια σειρά καταστροφικών χτυπημάτων, έδωσε σε αποκλειστική συνέντευξη του στην Daily mail, ο  συνταγματάρχη Steve Warren, ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ για τoν παγκόσμιο συνασπισμό κατά του ISIS.
Attached are two pics of Colonel Steve Warren, the US colonel who is the official spokesman in Baghdad for the Joint Coalition to Destroy Daesh.  Pics sent by the FCO. via MOS reporter Abul Tahar
O συνταγματάρχης μεταξύ άλλων αποκάλυψε:
Για την ικανότητα του ISIS να κερδίζει εκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα από την πώληση πετρελαίου στη μαύρη αγορά για να πληρώνουν το στρατό τους και που έχει μειωθεί από τις επανειλημμένες αεροπορικές επιθέσεις στις πετρελαιοπηγές που έχουν υπό έλεγχο.
Για τις συμμαχικές δυνάμεις που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την τελική επίθεση στο προπύργιο τους στη Ράκκα της Συρίας.
Για τον θάνατο του περιβόητου Τζιχάντι Τζων από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.
Ο Warren είπε επίσης: «Η Daesh (Ισλαμικό Κράτος) μοιάζει πολύ με έναν μπόξερ, που έχει δεχθεί πολλά σκληρά χτυπήματα στο μεσαίο τμήμα του. Πιστεύουμε ότι τα γόνατα του πλέον είναι αδύναμα, η κεφαλή του αρχίσει να φθίνει, και αρχίζει να αισθάνεται έντονα την επίδραση της εξαιρετικής πίεσης που δέχεται από εμάς εδώ και 20 μήνες περίπου.»
Σημείωσε δε, ότι 600 μαχητές έχουν σκοτωθεί μόνο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, και τα πρόσφατα χτυπήματα από μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ειδικών Δυνάμεων που έχουν σκοτώσει ανώτερους ηγέτες τους, οδηγούν τους εξτρεμιστές στην «παράνοια και το χάος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: