Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Με 500ευρα στην τσέπη κυκλοφορεί ο Γιώργος

Αγόρασε πανάκριβα παπούτσια λίγο πριν την κηδεία της πεθεράς του 
- Του χάρισε και 3 ευρώ ο καταστηματάρχης όταν τον είδε να ψάχνει για τα ψιλά για να πάρει ακριβώς τα ρέστα του!
Έκπληξη σε κατάστημα υποδημάτων στην οδό Μαιζώνος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Λίγο πριν την κηδεία της αγαπημένης του πεθεράς Θεανούς Παπαπάνου, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να αγοράσει μαύρα παπούτσια από το πατρινό κατάστημα. Ο οδηγός του στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το εμπορικό κατάστημα, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας βγήκε και προχώρησε στο εσωτερικό ζητώντας…
ένα ζευγάρι παπούτσια!

Όπως μάθαμε το γούστο του ήταν κάπως ακριβό, αφού πήρε ένα από τα ακριβότερα παπούτσια του καταστήματος 203 ευρώ κόστιζε το ζευγάρι! Ο κ. Παπανδρέου τα δοκίμασε, διαπίστωσε και με τη βοήθεια των συνοδών του πως… του πήγαιναν και… είπε χαμογελώντας στην υπάλληλο πως αυτά θέλει!

Η υπάλληλος τα έβαλε στο κουτί και ο πρώην πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο ταμείο. Μόνο που δεν είχε ψιλά! Έβγαλε από την τσέπη του ένα «σπάνιο» (για την εποχή μας) 500ευρο και με αυτό θέλησε να πληρώσει. Μάλιστα έψαχνε και για ψιλά στην τσέπη του (προκειμένου να βρει τα 3 ευρώ για να πάρε ακριβώς τα ρέστα του) αλλά διαπίστωσε πως… δεν είχε! Τη λύση έδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος: «Δεν πειράζει, προς Θεού, 200 ευρώ θα σας τα αφήσουμε» είπε στον κ. Παπανδρέου και ο αχαιός πολιτικός χαμογέλασε!



Πήρε τα παπούτσια του, έβαλε στην τσέπη του τα ρέστα (300 ευρώ) και αποχώρησε από το κατάστημα κατενθουσιασμένος! Από τις φωτογραφίες την ώρα της κηδείας εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως τα παπούτσια που φορούσε ο κ. Παπανδρέου ήταν ολοκαίνουργια! Δεν αποκλείεται δηλαδή να φόρεσε αυτά που αγόρασε από το Πατρινό κατάστημα!
Πηγή dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: