Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ζωή του πρίγκιπα του ελληνικού ροκ - Παύλου Σιδηρόπουλου σε μια ταινία [βίντεο]

Η ζωή του πρίγκιπα του ελληνικού ροκ - Παύλου Σιδηρόπουλου σε μια ταινία [βίντεο]Η μουσική κληρονομιά ενός από τους μεγαλύτερους και πιο επιδραστικούς Ελληνες «ροκάδες» παρουσιάζεται σε ένα πρωτότυπο φιλμ, με στόχο να τιμήσει τον Παύλο Σιδηρόπουλο και την προσφορά του στην ελληνική μουσική.
Εχουν περάσει περισσότερα από 22 χρόνια από τις 6 Δεκέμβρη του 1990 όταν ο Παύλος Σιδηρόπουλος άφηνε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 42 χρονών κάνοντας το ελληνικό μουσικό στερέωμα πολύ φτωχότερο...

Η προσφορά του, η μουσική του πορεία, αλλά και οι δαίμονες από τους οποίους δεν κατάφερε ποτέ να σωθεί περιγράφονται σε αυτό το φιλμ που βγαίνει στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου.
Στην ταινία που τιτλοφορείται «Παύλος Σιδηρόπουλος: Welcome to the show» μιλούν για τον πρίγκιπ, όπως μάθαμε όλοι να τον αποκαλούμε, συνεργάτες, φίλοι, δημοσιογράφοι και μουσική όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Κώστας Φέρρης, ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Μάκης Μηλάτος.
Σε πρώτο πλάνο πάντα οι Απροσάρμοστοι και η Σπυριδούλα τα γκρουπ με τα οποία μεγαλούργησε και άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ροκ


iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: