Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

ΒΟΜΒΑ εναντίον του καθ. Δημ. Κούβελα: «Είχε απώλεια προσωπικών συμφερόντων»

Ο καθηγητής Πνευμολογίας του ΕΚΠΑ εξαπέλυσε βόμβες ενάντια του καθηγητή Δημήτρη Κούβελα 
- «Είχε απώλεια προσωπικών συμφερόντων»
Ευθεία επίθεση στον καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, για τους ισχυρισμούς του περί των εμβολίων, εξαπέλυσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7.
Ερωτηθείς για τη χθεσινή τοποθέτηση του Δημήτρη Κούβελα ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε ότι «το να μην καταλαμβάνουν θέσεις άνθρωποι που έχουν μια σημασία για την κοινωνία κατάλληλοι άνθρωποι είναι ένα πρόβλημα των θεσμών. Δυστυχώς οι... θεσμοί δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πάντα ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρίσκονται στην κατάλληλη θέση», σημείωσε αρχικώς ο καθηγητής και στη συνέχεια άρχισα να εξαοπολύει τις... ρουκέτες: 
«Ο συγκεκριμένος συνάδελφος (σ.σ. ο Δημήτρης Κούβελας) στον οποίο αναφέρεστε είχε μια μεγάλη – να σας το πω έτσι – απώλεια προσωπικών συμφερόντων, από αυτή την κυβέρνηση, διότι έχασε μια θέση την οποία είχε από την προηγούμενη κυβέρνηση τη θέση της διαπραγμάτευσης των τιμών των φαρμάκων. 
Από τότε ακολούθησε μια στάση – πώς να σας το πω – όχι επιστημονική. Στάση η οποία το μόνο που είχε σαν γνώμονα ήταν πως θα κάνει κακό σε αυτή την κυβέρνηση που του στέρησε τη θέση.
Το γιατί ήθελε να έχει αυτή τη θέση, το γνωρίζω αλλά δεν θα ήθελα να το πω.
Πραγματικά ντρέπομαι για τέτοια πράγματα», ανέφερε ο καθηγητής.

«Ο κ. Κούβελας ανεξαρτήτως των κινήτρων που έχει ανήκει στη μικρή μειοψηφία των επιστημόνων, οι οποίοι είναι αρνητές ή επικριτές των εμβολίων. Το αστειότερο της υπόθεσης είναι ότι κατά δήλωση σε τηλεπαράθυρο μαζί μου, ο ίδιος έχει πει ότι έχει εμβολιαστεί. Άρα δεν γνωρίζω αν αυτός κάνει έμφραγμα τώρα θα το δηλώσει ως παρενέργεια του εμβολίου, το οποίο του το απεύχομαι. Πάντα στον οποιοδήποτε χώρο θα υπάρχουν κακά παραδείγματα. Δεν μπορεί το κακό παράδειγμα που είναι βασικώς η εξαίρεση να σηματοδοτεί το λάθος μήνυμα στην κοινωνία. Η μεγάλη πλειοψηφία του ιατρικού και η ακόμα πολύ μεγαλύτερη πλειοψηφία των επιστημόνων που έχουν γνώση το πώς γίνεται η έρευνα και πως ερμηνεύεται είναι αναφανδόν υπέρ του εμβολιασμού», κατέληξε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης: ΕΔΩ
voria.gr

1 σχόλιο:

aik είπε...

Καλα,ρε την πατησατε με τον Καλογριτσα,τον Λαφαζανη,τον Μυωνη και μυαλο δεν βαλατε;Το σουργελο του τσιρκου ρε;Η Παγωνη ειναι λιγοτερο χαλι απ'αυτον[Ρε ο Τσιοδρας τι γινεται;Κανα νεο;]