Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ευρωπαίοι ηγέτες, δημοσιογράφοι και εγχώριοι ολιγάρχες στήριξαν με εμετικό τρόπο το καθεστώς Τσίπρα

ΤΗΝ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Kι όμως ο Μπάμπης έχει δίκιο

Έχει δίκιο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ακόμη και μέσα από την υπερβολή του. Εάν εξαιρέσεις τον Economist και τη Bild όλα σχεδόν τα διεθνή ΜΜΕ παρουσίαζαν ύμνους για την ταγαροπαρέα που κυβέρνησε την Ελλάδα με ιδεοληπτικό, εμφυλιοπολεμικό μίσος και εμπάθεια...

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά μια και οι πολιτικοί ηγέτες των χωρών στις οποίες έχουν την έδρα τους  τα συγκεκριμένα ΜΜΕ ανέχθηκαν με προκλητικό τρόπο προς τον δοκιμαζόμενο μέσο Ελληνα την ιδιότυπη συμπεριφορά των Τσίπρα, Βαρουφάκη, Τσακαλώτου και των λοιπών από το ασκέρι-μπουλούκι της Κουμουνδούρου.
Από την τρεμάμενη Μέρκελ έως τον μέθυσο Γιουνκέρ και από τον ανυπόληπτο Ολάντ έως τον Μακρόν, όλοι αίφνης είχαν μόνο καλά λόγια για τον φοβερό πολιτικό Τσίπρα και τη παρέα του. Οπως επίσης και ο τραυματίας πρέσβης Πάιατ.
Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και η εγχώρια βουλιμική, με το γκουβέρνο, βλαχομπαρόκ ελίτ.
Παρακολουθήσαμε όλοι άφωνοι και με εμετική διάθεση τον τρόπο που οι εγχώριοι ολιγάρχες που πλούτισαν χάρη στο πάρε-δώσε με το δημόσιο είχαν μόνο αγκαλιές και τρυφερότητα για τα παιδιά-ακόμη και τον Πετσίτη είχαν στα όπα-όπα.
Οσο για κάποιους  ξένους δημοσιογράφους αυτοί ξεπέρασαν σε συριζέικο φανατισμό ακόμη και τον Ζαχαριάδη του Σύριζα. Πάρτε παράδειγμα τον Πόλ Μέισον του Channel 4. Πιο αντικειμενική είναι η Αυγή από δαύτον.
Το ίδιο και τα ντοκιμαντέρ του BBC, του ZDF και πάει λέγοντας. Ακόμη και ταινίες έγιναν για τον φοβερό Αλέξη όπως Στο Νήμα και η ταινία του Γαβρά-νάχαμε να λέγαμε.
Ο Μπάμπης λοιπόν έχει δίκιο. Και λίγα είπε για την ταγαροLiberation.

Δεν υπάρχουν σχόλια: