Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΤΟ «ΕΝΟΧΟ» ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ! Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την «εξουσία» τους (ΦΩΤΟ)

Όταν ένα νέο πολιτικό πρόσωπο έρχεται στο προσκήνιο, οι δημοσιογράφοι έχουν την τάση να ανακαλύπτουν τα πάντα!

Όπως σας ενημέρωσε χθες το crashonline.gr, οι Τερέσα Μέι και η Άνγκελα Μέρκελ με μια τους κίνηση έκαναν τους συνωμοσιολόγους να επιβεβαιώνονται ενώ σήμερα ανακάλυψαν το «ένοχο μυστικό» μεταξύ της Χίλαρι, της Τερέσα και της Άνγκελα...


Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, η κόμμωση που έχουν! Το κοντό φουσκωτό μαλλί δεν είναι τυχαίο. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, το συγκεκριμένο κούρεμα και χτένισμα κάνει τις τρεις κυρίες αυτές να ξεχωρίζουν για την δυναμική του και φυσικά να δείχνουν σε όλους και την δύναμη που έχουν.
Πριν λίγο καιρό φυσικά η Τερέσα Μέι, δεν είχε αυτό το μαλλί! Μόλις έγινε πρωθυπουργός της Αγγλίας τότε μπήκε στο «κλάμπ» των ισχυρών γυναικών και για αυτό άλλαξε ενδυμασία αλλά και χρώμα – κούρεμα στο  μαλλί της.
Το πριν
Το μετά
Η Τζούλια Κάρτα, μια διακεκριμένη κομμώτρια των διάσημων αλλά και μέικ απ άρτιστ δήλωσε στην DailyMailπως όσο πιο κοντό είναι το μαλλί τόσο περισσότερο κύρος δίνει στην γυναίκα καθώς μπορεί με αυτό τον τρόπο η γυναίκα να τρυπώσει στον αντρικό κόσμο. Δίνει την εντύπωση πως είναι ισχυρές, έξυπνες και πρέπει να τις παίρνουν στα σοβαρά».
Hillary Clinton
Highlights: Hillary Clinton
Angela Merkel
Schoolboy style: Angela Merkel
Nicola Sturgeon
Cropped: Nicola Sturgeon


Δεν υπάρχουν σχόλια: