Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Γνώριζε τα πάντα! Οι αποκαλύψεις καίνε τον Τσίπρα και αποτελειώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ (εικόνα)

Το ηχητικό ντοκουμέντο που κατατέθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και αφορά τις συνομιλίες του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή, τεκμηριώνει με απόλυτο τρόπο τις καταγγελίες για τον παρακρατικό μηχανισμό που είχε στηθεί στη διάρκεια διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και την έδρα της ιδιότυπης μαφίας που ήταν το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με την Προανακριτική Επιτροπή να προεξοφλεί την παραπομπή του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο μαζί με... τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενώ στο κάδρο μπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Σε πολιτικό επίπεδο οι αποκαλύψεις καίνε στην κυριολεξία τον Αλέξη Τσίπρα γιατί το δεξί του χέρι, ο Νίκος Παππάς, εκβίαζε τον Σάμπυ Μιωνή να δώσει στοιχεία σε βάρος της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι για να σταματήσει η Δικαιοσύνη να ερευνά δικές του υποθέσεις.
Αποκαλύπτεται περίτρανα ότι το Μαξίμου είχε επενδύσει στρατηγικά στη σκανδαλολογία, προκειμένου να κερδίσει τις Εκλογές και να αποδομήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου

Δεν υπάρχουν σχόλια: