Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Χαμός στο Twitter για την ενοικίαση της βίλας στο Σούνιο από τον Τσίπρα με 500 ευρώ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας το μισθωτήριο της εξοχικής κατοικίας που ενοικιάζει στην περιοχή της Λαυρεωτικής.
Ο τέως πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτησή του πως το μηνιαίο ενοίκιο είναι 500 ευρώ το μήνα για τα 3 πρώτα χρόνια και 900 ευρώ για το τέταρτο έτος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους «υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με... αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο. Η συμφωνία περιελάμβανε την προκαταβολική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των μισθωμάτων των τριών πρώτων χρόνων, η οποία και έγινε σε λογαριασμό της ALPHA BANK στις 4 Ιουλίου 2020. Το δε συμφωνητικό κατατέθηκε στην εφορία στις 2 Ιουλίου 2020».
Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί του κόστους ανακαίνισης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Οι εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη και ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει η μίσθωση, στις 15 Ιουλίου 2020».

 

 

 

 

 

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει μονοκατοικία 140 τετραγωνικών στην περιοχή του Σουνίου μόλις με 500 ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο από μία ενοικίαση κατοικίας σε πολλές περιοχές της Αθήνας.  

 

 

Το θέμα σχολίασε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης:

 

 

Δείτε ενδεικτικά κάποια σχόλια στο Twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο:

aik είπε...

Τωρα το γυρισαμε;Τον ηπιε ο Παπαχρηστος με την αγορα,και τωρα κολλησατε στο νοικι;Ρε μαλακο κ@@@ηδες,ο Παπαχρηστος,ο Κουρτακης,τα παιδακια του λιμπεραλ τα αρπαζουνε για τετοιες αηδιες εσεις τι παιρνετε;Σας αρεσει,μαλλον.και η γυναικα του Παπαχρηστου με τα αισχη που κανει στους εργαζομενουςτου νοσοκομειου που τη φυτεψανε.Γουσταρετε διαστροφη ε;