Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Ξεκινούν οι πληρωμές από το πακέτο των 500 εκ.ευρώ στους Αγρότες !


Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες, από το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ, για το οποίο είχε δεσμευθεί η Κυβέρνηση, ανακοίνωσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σωτήρης Χατζηγάκης.

Προσερχόμενος σε συνάντηση με τους εκπροσώπους και τους παράγοντες των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου Στρατηγικής για την γεωργία, ο κ.Χατζηγάκης επισήμανε ότι οι προτάσεις και τα προβλήματα που θα ακουσθούν θα αποτελέσουν τη βάση για την ανάπτυξη της πολιτικής στον αγροτικό τομέα.

Αναφερόμενος στην έκκληση του πρωθυπουργού για εθνική συναίνεση μπροστά στην οικονομική κρίση, ο υπουργός σημείωσε ότι συνεννόηση των κομμάτων δεν σημαίνει κατάρρευση ιδεολογιών και πολιτικών, ούτε «λευκή επιταγή» για την κυβέρνηση.
Σχετικά με το ζήτημα της παραχώρησης στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εκτάσεων στο Πανόραμα, ο κ.Χατζηγάκης, επανέλαβε ότι δεν υπήρξε κάτι μεμπτό στη διαδικασία, προσθέτοντας ότι δεν κατανοεί γιατί μία έκταση με πουρνάρια και αγριόχορτα αποτελεί θέμα συζήτησης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: