Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τράβηξε την πρίζα από την εσωστρέφεια

Η πρώτη επίσημη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου από τον Γιάννη Μιχελάκη, κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που κυριαρχούν στην πολιτική καθημερινότητα για τη Νέα Δημοκρατία.
Το σημείο ωστόσο στο οποίο στάθηκαν οι περισσότεροι, ήταν εκείνο που αφορούσε στην αποτίμηση του θέματος με τον Ευάγγελο Αντώναρο, και την ευρύτερη διάσταση που έδωσε ο πρώην διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», αποκηρύσσοντας τις αιτιάσεις περί εσωστρέφειας στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
«Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν καραμανλικές ή άλλες πτέρυγες. Το θέμα της εσωστρέφειας έχει μείνει πίσω», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή από το briefing του ...
Γιάννη Μιχελάκη.
Οι εντυπώσεις πάντως ήταν θετικές, γι’ αυτό το επίσημο ντεμπούτο του νέου εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες, και όπως φαίνεται, η Συγγρού θα καθιερώσει τα briefing του Γιάννη Μιχελάκη νωρίτερα από την καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Γιώργο Πεταλωτή, προκειμένου να ορίζει η ΝΔ την ατζέντα της ημέρας, και η Κυβέρνηση να υποχρεώνεται να ακολουθεί. 
Και να απαντά.
REPORTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: