Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τα μυστικά γκάλοπ εμφανίζουν το «κλειδί» για τον νικητή...

ΜΑΧΗ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ

Μάχη ως την τελευταία ώρα για τον νικητή των εκλογών, προβλέπουν τα κομματικά επιτελεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που αποδίδουν ιδιαίτερο βάρος για την έκβαση του αποτελέσματος στα ποσοστά που θα καταγράψουν στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Ο μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων του λεκανοπεδίου, θα καθορίζει (όπως εκτιμάται) τον νικητή των εκλογών.
Για να περάσει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να αυξήσει το ποσοστό του (στις 6 Μαΐου ήταν περίπου 21%) αλλά και τη διαφορά του από τη ΝΔ που είχε συγκεντρώσει λίγο περισσότερο από 13%. 
Αυτή τη στιγμή, τα μηνύματα που φτάνουν στα κομματικά επιτελεία λένε ότι...
ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην πρώτη θέση αυξάνοντας το ποσοστό του, αλλά ταυτοχρόνως αυξητική τάση παρουσιάζει και η ΝΔ, με την έλευση της Ντόρας Μπακογιάννη και την ελαχιστοποίηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ και των Μάνου- Τζήμερου.
Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι η ζυγαριά κλίνει προς την πλευρά της ΝΔ.
Ταυτοχρόνως εκτιμάται ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και η έκβαση της αντιπαράθεσης για το μεταναστευτικό και τα θέματα ασφάλειας που η ΝΔ βάζει στην εκλογική ατζέντα.
Ρόλο θα διαδραματίσουν και οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν μεγάλα ποσοστά.
Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στις 5 περιφέρειες του λεκανοπεδίου αυξάνοντας τα ποσοστά του, κυρίως στην Β’ Αθηνών και τη Β’ Πειραιώς. Στον αντίποδα η ΝΔ ανεβαίνει θεαματικά στο υπόλοιπο Αττικής, την Α΄ Αθηνών και την Α’ Πειραιά, περιφέρειες στις οποίες δείχνει δυναμική να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά.
Μεγάλη πίεση δέχεται το ΠΑΣΟΚ που δύσκολα θα κινηθεί στα ίδια ποσοστά, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, αλλά και το ΚΚΕ.
Τα εκτός κοινοβουλίου κόμματα, όπως οι Οικολόγοι, ο ΛΑΟΣ και η Δράση- Δημιουργία Ξανά, συμπιέζονται ασφυκτικά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
«Είναι μπροστά η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με όσα δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ»
, αποκάλυψε πριν από λίγο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στο real fm ο Γιώργος Τράγκας.
Η αποκάλυψη αυτή έχει την δική της σημασία, όταν ακούγεται από τον αντιμνημονιακό Γιώργο Τράγκα που είχε ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στη Ν.Δ. και στο Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: