Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Νέο μεγάλο φιάσκο από το “Πρώτο Θέμα”: Βάφτισε γραφική πρασινοφρουρό διορισμένη στον ΟΤΕ, ως “άνθρωπο του Μαξίμου”!! Φταίει ο Καραμανλής…

Έβαλαν την γραφική Μαρι μαρ στον ρόλο της Μάτα χάρι του Μαξίμου!!
Ένα γραφικό άτομο που εξακολουθεί ακόμα να αμοίβεται από τον Γερμανόστροφο ΟΤΕ βάφτισε το Πρώτο Θέμα ως άνθρωπο του Μαξίμου, μέλος του “συστήματος Ρουσόπουλου” και άλλα γελοία και γραφικά. 
Μιλάμε για κωμωδία που θα προκαλούσε γέλιο εάν δεν εντασσόταν στο ίδιο σύστημα προπαγάνδας που ακολουθεί ευλαβικά η εφημερίδα προκειμένου να υποστηρίξει την λαίλαπα του ΔΝΤ, να προβάλλει φούσκες όπως το Βατοπαίδι, με απώτερο στόχο να ρίξει στάχτη στο μέγιστο των σκανδάλων: Το Γερμανικό πλιάτσικο, με μοχλό τη Siemens.
Η κυριούλα είναι καραΠΑΣΟΚ, βαμμένη μέχρι τα μπούνια και με συμμετοχή σε καταπράσινο ψηφοδέλτιο...
Ακόμα και μέσα στη Siemens είχε μαθευτεί το παρατσούκλι της από τα πράσινα λιβάδια της βουλιμίας στις ΔΕΚΟ: Μαρι μαρ, σαν το γνωστό σήριαλ που ήταν τότε στη μόδα.
Η γυναίκα μάζευε κουτσομπολιά από δεξιά και αριστερά, παραπολιτικά εφημερίδων κλπ και τα περνούσε ως “αποκλειστική πληροφόρηση” στον Χριστοφοράκο.
Για να καταλάβετε για τι νούμερο μιλάμε, όταν ο Χριστοφοράκος την κοπάνησε, αυτή γύρισε και είπε σε δημοσιογράφο που ερευνούσε το θέμα: “Έφυγε ο μαλ*** και δεν μου ανανέωσε την σύμβαση”!!
ΕΣΕΙΣ κύριοι συνδικαλιστές του ΟΤΕ (θα πούμε μετά και άλλα σπαρταριστά για εσάς), ανέχεστε αυτές τις γελοιότητες στην πλάτη του Ελληνικού λαού; Δηλαδή εκτός από το ψωμάκι σας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο παραέξω;
Στην συνέχεια θα σας δώσουμε κατ’ αποκλειστικότητα και ένα από τα περίφημα “intelligence report” σαν αυτά που περιέφερε ο Αϊβαλιώτης, στα κανάλια ως μεγάλη αποκάλυψη…
Διαβάστε και το σχετικό ρεπορτάζ του Antinews.

http://olympia.gr/2010/12/30/intelligence-report/#comments

Δεν υπάρχουν σχόλια: