Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Yo!

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου –γνωστή και ως «η ξινή Κοζανίτισσα»- θα εμφανιστεί την Πέμπτη το βράδυ στο μουσικό κανάλι MAD TV και θα συνομιλήσει με μαθητές γυμνασίων και λυκείων για το νέο Λύκειο αλλά και για τη νέα πολύκροτη σχέση της Έλλης Κοκκίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κυρία Διαμαντοπούλου θα ανακοινώσει στους μαθητές την είσοδο του Hip Hop στα μαθήματα του νέου Λυκείου.
Το Hip Hop θα είναι υποχρεωτικό μάθημα –όπως και τα Θρησκευτικά- και θα διδάσκεται από Αμερικανούς ράπερ από το Χάρλεμ και τα γκέτο του Λος Άντζελες.
Παράλληλα, η κυρία Διαμαντοπούλου θα ...
ανακοινώσει πως το υπουργείο Παιδείας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει ως υποχρεωτικά μαθήματα στο νέο Λύκειο το Graffiti, τη Δερματοστιξία –κοινώς «Τατουάζ»- και το Skateboard.
Οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου που πλαισιώνουν την κυρία Διαμαντοπούλου ήταν επιλεγμένοι με ειδικά κριτήρια και το κοινό χαρακτηριστικό όλων τους είναι πως θα σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Η εκπομπή της κυρίας Διαμαντοπούλου με τους μαθητές μαγνητοσκοπήθηκε στο Metropolis, επειδή η κυρία Διαμαντοπούλου λατρεύεται σαν ροκ είδωλο από το μαθητόκοσμο και –αν πήγαινε σε κάποιο σχολείο- υπήρχε ο κίνδυνος να της ξεσκίσουν τα ρούχα και ό,τι άλλο έχει.
Η κυρία Διαμαντοπούλου αρνήθηκε πως φοβάται να πάει στα σχολεία και υποστήριξε πως κάλεσε τους μαθητές στο Metropolis για να συνηθίζουν σιγά-σιγά στην ιδέα πως η μόνη δουλειά που θα μπορούν να κάνουν –μόλις τελειώσουν το σχολείο- είναι να πουλάνε CD και DVD στον δρόμο.
Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης της εκπομπής, έξω από το Metropolis, ομάδες μαθητών και καθηγητών συγκρούστηκαν με άνδρες των ΜΑΤ, επειδή δεν τους άφηναν να μπουν μέσα και να συμμετάσχουν στη συζήτηση αλλά και να παρακολουθήσουν την Άννα Διαμαντοπούλου να ραπάρει μαζί με τον Τάκι Τσαν και τον Εισβολέα.
πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: