Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο Ρουσόπουλος μέσα σε πέντε γραμμές, δείχνει «όλη την βρωμιά και την ανηθικότητα του Παπανδρέου»

Ο κ. Θ. Ρουσόπουλος, απαντώντας στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το 2008 ο κ. Παπανδρέου με ονόμασε “συντονιστή του σκανδάλου Βατοπεδίου”. 
Στις 16 Νοεμβρίου 2010, όλα τα κόμματα της Βουλής και πολλοί Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψήφισαν την πλήρη αθώωσή μου.
Αίφνης σήμερα, ο κ. Παπανδρέου μου επιτέθηκε προσωπικά για να δικαιολογήσει τα συνεχή λάθη 18 μηνών. 
Συμπεριφορά αντάξια ενός πολιτικού που εκβίασε εκλογές το 2009, τις κέρδισε με ψεύδη και σε μυστικές συνομιλίες με τον Στρος Καν, πέρασε στο λαό του τη θηλιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Πρόκειται για ανήθικη πολιτική στάση.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρουσόπουλε εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών , των υφυπουργών, και των κολλητών της προσωπικής σου επιλογής , αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.

Τωρα αι να χαθείτε σκερβελέδες.

Ανώνυμος είπε...

ΘΟΔΩΡΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΓΙΝΑΤΕ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ .

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…