Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σιωπή...


Ναι, συμφωνώ!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από τη σιωπή.
Είναι η δύναμη που οδηγεί στην πραγματική επανάσταση, στην καινούργια δημιουργία, η δύναμη που μετατρέπει την φαινομενική ήττα σε νίκη, τον θάνατο σε ζωή, είναι η κρυμμένη δύναμη του σταυρού!
Τα πάθη του λαού μας και η σιωπή του στο σταυρό κρύβουν μέσα τους την υπόσχεση της Ανάστασης.
Μέσα στα βάθη του θανάτου, της απόγνωσης και της σιωπής συντελείται η Ανάσταση, 
και για τον λαό μας, γι αυτό είμαι βέβαιη!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους σήμερα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μίλησε:
Καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.
Ξέχασε μόνο να κάνει και μια μικρή αναφορά για την ύφεση που αγγίζει το 5%, για την ανεργία που φτάνει το 15%, για τα χιλιάδες κλειστά μαγαζιά, για τους έμμεσους φόρους που εξοντώνουν την κατανάλωση και εξαθλιώνουν τους πολίτες, για τον πληθωρισμό που μειώνει διαρκώς το εισόδημα των Ελλήνων και χειροτερεύει την ανταγωνιστικότητα της χώρας, για τις ανύπαρκτες επενδύσεις, για την γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί και εξοργίζει τους πολίτες, για το προβληματικό και άρρωστο σύστημα υγείας, για τη διαλυμένη δημόσια εκπαίδευση, για τη ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ απο τις δυναμεις αστυνομικης κατοχης υπο εντολων των εργολαβων ασχολούμενος με τα σοβαρότερα των προβλημάτων όπως το ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.
Το ποδόσφαιρο απασχολεί τον θεσμικά ανώτατο άρχοντα της χώρας. Αυτό παρακολουθεί και για αυτό ενδιαφέρεται. Μέχρι εκεί φτάνουν οι ανησυχίες του. Μέχρι εκεί φτάνουν και οι δυνατότητες παρέμβασης του.
Εκτός από ένα ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, έχουμε και παντελή έλλειψη πνευματικής και πολιτειακής ηγεσίας. Στο Ελληνικό κράτος ο καπετάνιος και οι αξιωματικοί τραγουδάγανε αμέριμνοι όταν το παγόβουνο ήταν κοντά. Τώρα που ήδη το πλοίο βυθίζεται αντιγράφουν το καπετάνιο και τους αξιωματικούς του «ΣΑΜΙΝΑ» . Παρακολουθούν το ματς.

επωνυμα
Αποστολος Σιεττος