Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καραμανλής ήξερε τα πάντα… λέει η Ντόρα

Μετά τον Καραμανλή, η Ντόρα… 

Ο Γιώργος Τράγκας εξασφάλισε και δεύτερη σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία, καθώς στο τεύχος του περιοδικού «Crash» που κυκλοφορεί σήμερα, η Ντόρα Μπακογιάννη ανοίγει την καρδιά της στον γνωστό εκδότη, και λέει πράγματα που δεν έχουν ακουστεί στο παρελθόν από τη σημερινή πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των κυβερνήσεων Καραμανλή, αναφέρεται στην ήττα της από τον Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στις 29 Νοεμβρίου του 2009, και την αποδίδει σε «συνωμοσία εναντίον της».
Σύμφωνα με την αφήγηση του Γιώργου Τράγκα, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτιμά ότι τα τελευταία τρία χρόνια των κυβερνήσεων Καραμανλή υπήρξε οργανωμένο σχέδιο εναντίον της, «καλά προετοιμασμένο, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί»...
, προκειμένου να μην βρεθεί εκείνη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, διαδεχόμενη τον ανιψιό του ιδρυτή της.
«Επιχείρησαν να με μειώσουν ηθικά με τη Siemens και άλλες ιστορίες. Αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό μου. Μίλησαν για τοστιέρες και καφετιέρες. Την ώρα που εγώ έδινα μάχη στο εξωτερικό, στην Ελλάδα δινόταν η εντύπωση ότι έχω προδώσει τα όσια των οσίων. Ήταν ένα κομμάτι του παλαιού κατεστημένου της ΝΔ που έλεγε ότι έχω δυο μεγάλα ελαττώματα: Είμαι κόρη του Μητσοτάκη και γυναίκα», λέει χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη στον Γιώργο Τράγκα.
Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η αναφορά της στις σχέσεις της με τον Κώστα Καραμανλή
Η άλλοτε δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε καμία εμπλοκή στο «σενάριο» που θεωρεί ότι είχε στηθεί εναντίον της, σχολιάζει ότι δεν «είχε ανάγκη τη δική μου συμβουλή, για να αποφασίσει τις πρόωρες εκλογές του 2009», και στέκεται στην ισορροπία δυνάμεων με το πρωθυπουργικό γραφείο, την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών.
«Ο Καραμανλής ήξερε τα πάντα, για τις πρωτοβουλίες μου και τις μάχες που έδωσα για τα εθνικά θέματα. 
Εγώ έδωσα τη μάχη με τους Αμερικανούς στο Βουκουρέστι, και το ξέρει καλά. Ξέρει πολύ καλά τις συζητήσεις που είχα μαζί τους. Γι’ αυτό και περιμένω να βγάλει κι άλλα το WikiLeaks», τονίζει με έμφαση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντόρα :"Κρείττον το

ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ..

Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ,ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
[ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ,ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]

H ΕΛΛΑΔΑ( τα τελευταια εικοσι χρονια) ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΙΑΣ

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΑΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΤΗΝ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ- ΚΟΥΛΟ- ΚΡΑΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

(Κ Α Τ Α Ρ Α Μ Μ Ε Ν Η ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ) ...ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΡΟΜΠΑ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ...

ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η Ντόρα και η Ντόρο-κρατια- φαυλοκρατία-ξενοδουλία τους είναι απαραίτητη.

Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτάκη (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της ξενοδουλίας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολιτική σκηνή υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί κίνδυνο για το μέλλον της χώρας.

ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ …

Ανώνυμος είπε...

H ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ , ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΙΖ(α)ΕΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ.

ΕΙΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάμιξη του κάθε πολίτικου υποτακτικού της Μήτσο- Ντόρο-Κρατίας στην πολιτική δεν είχε σχεδόν ποτέ σαν κινητήρια δύναμη την παρουσία των ιδεών και την εφαρμογή της ιδεολογίας. Η εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα ήταν σχεδόν πάντοτε αποτέλεσμα της προσδοκίας για κάποιας μορφής οικονομικής αφαίμαξης και την κοινωνικό - κρατική πατρωνία.

Μια βασική εκφραστής του πολιτικού συστήματος,( γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της Οσίας Οικογένειας )η Μπακογιάννη βγήκε να ασκήσει κριτική κατά της πρώην κυβέρνησης της .


Μόνο όταν περιφρονείς σε τέτοιο προσβλητικό βαθμό την νοημοσύνη του ελληνικού λαού, είναι δυνατόν να στρέφεις τον προβληματισμό του σε προσωπικά νιτερέσα…