Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Deal με το Mega έκανε ο Σαμαράς ...

 ...με τους Μπόμπολα και Βαρδή!


Έντονες αντιδράσεις - όπως ήταν αναμενόμενο - έχει προκαλέσει η πληροφορία σχετικά με το δείπνο που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στους μεγαλομετόχους του Mega Βαρδή Βαρδινογιάννη και Γιώργο Μπόμπολα
Η αποκάλυψη του δείπνου έχει προκαλέσει πανικό στην Ρηγίλλης. 
Λογικό, αφού, έρχεται να δείξει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., όχι μόνο δεν βρίσκεται σε πόλεμο με τους βαρόνους, αλλά απεναντίας, τους τραπεζώνει και μάλιστα στο σπίτι του. ...
Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, λένε, ότι ο Σαμαράς, διαχρονικά είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους ισχυρούς του Τύπου. 
Ωστόσο, το timing που επιλέγει να δει τον Βαρδή και τον Μπόμπολα, προκαλεί πολλά ερωτηματικά και δείχνει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. προσπαθεί να τα βρει με τους ισχυρούς, μήπως και αποφύγει τον διασυρμό.
ΑΞΙΖΕΙ: Το Δελτίο Ειδήσεων του Mega ξεκίνησε χθες με την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στην Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. Τυχαίο; Ίσως.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Την Πέμπτη που έφαγε ο Σαμαράς με τον Μπόμπολα διέρρευσε ότι ο επί χρόνια διευθυντής του "Έθνους" Γιώργος Χαρβαλιάς,  αναλαμβάνει και επισήμως ρόλο στην Ρηγίλλης. 
ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ του Mega δεν έπαιξε η προαναγγελία της Ντόρας Μπακογιάννη για την ημέρα της ίδρυσης του νέου κόμματος 
parapolitika.gr

Σχόλιο Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Εμείς γράψαμε χθες ότι η συνάντηση του Σαμαρά με τους Μπόμπολα και Βαρδηνογιάννη, μπορεί να έχει σχέση με την επιθυμία τους, να πουλήσουν τώρα τις μετοχές  που κατέχουν στο Mega, στους Γερμανούς του RTL, πριν ξεσπάσει η καταιγίδα της χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας. 
Γι αυτό το λόγο, πιθανολογούμε ότι  ζήτησαν να δουν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με τον Θεσμικό του ρόλο και να τον ενημερώσουν. 
Το ποιό από τα δύο σενάρια θα επαληθευθεί,  θα φανεί στην πορεία..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: