Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Φόβοι για κοινωνική αναταραχή στην επέτειο της Επανάστασης! - Σε κλοιό αποδοκιμασιών οι πολιτικοί

* - Οι πολιτικοί αν και φοβούνται είναι αποφασισμένοι να αψηφήσουν τις αποδοκιμασίες
* - Με εντολή πρωθυπουργού κανείς δεν θα μείνει στο γραφείο του
* - Ο κ. Πάγκαλος ακύρωσε την επίσκεψή του στο Ηράκλειο λόγω 25ης Μαρτίου
* - Φόβοι για επεισόδια όπου υπάρχουν στελέχη της κυβέρνησης

Η νέα μόδα των αποδοκιμασιών σε πολιτικούς προκαλεί ανησυχία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς όλοι φοβούνται πως ο κόσμος  κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων μπορεί να κινηθεί επιθετικά εναντίον των πολιτικών με βρισιές, γιουχαρίσματα, γιαούρτια, ενώ φοβούνται και ακόμα πιο βίαιες αντιδράσεις. ...

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έδωσε σαφή εντολή στους υπουργούς να είναι δίπλα στο λαό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν για αυτό οι πολίτες", προτρέποντας έτσι όλα τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου και τους βουλευτές να βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Πολλοί είναι οι βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης που εμφανίζονται διστακτικοί να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις. Ο κ. Πάγκαλος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στο Ηράκλειο, αλλά αντί για εκείνον θα παραστεί ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρολγου. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το περιστατικό στα Καλύβια όπου ο κ. Πάγκαλος δέχθηκε επίθεση με βρισιές και γιαούρτια.

Δείτε τις σκηνές από την επίθεση στον κ. Πάγκαλο

Σε αυτή την επίθεση έρχεται να προστεθεί και το γιουχάρισμα στον αναπληρωτή Περιβάλλοντος, Νίκο Σηφουνάκη ο οποίος από τις αποδοκιμασίες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα με τους αρχιτέκτονες να σηκώνουν και πανό εναντίον του.

Διαβάστε την είδηση για τη φραστική επίθεση στον κ. Σηφουνάκη

Μία ημέρα μάλιστα από την Εθνική Επέτειο και ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος αποδοκιμάστηκε μέσα σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου με τους διαδηλωτές να μπαίνουν στην αίθουσα και να υψώνουν πανό με το οποίο αποκαλούσαν βάρβαρους την ΕΕ το ΔΝΤ και την κυβέρνηση.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Σε όλο αυτό το σκηνικό φόβου για τους έλληνες πολιτικούς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις εικόνες με τον αιμόφυρτο πρώην υπουργό, Κωστη Χατζηδάκη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από πλήθος κόσμου, μετά από την ολοκλήρωση μίας πορείας.

Διαβάστε για το περιστατικό με τον πρώην υπουργό

Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά τα περιστατικά υπάρχουν στελέχη που σκοπεύουν να αψηφήσουν τις ενδεχόμενες αποδοκιμασίες και να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο υπουργός Άμυνας, κ. Βενιζέλος αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, κ. Μπεγλίτης θα βρεθεί στην Πάτρα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, ο κ. Χυτήρης στα Γιάννενα, η κα Χριστοφιλοπούλου στην Άρτα, στην Ηγουμενίτσα ο κ. Τιμοσίδης, η κα Αποστολάκη στη Χαλκίδα, στην Άμφισσα ο κ. Μαγκριώτης.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: