Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Καραμανλής: “Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί”

Αποθεώθηκε ο Κώστας Καραμανλής!

Να περιμένετε τώρα νέες επιθέσεις εναντίον του από το πανικόβλητο καθεστώς!
Με θερμές εκδηλώσεις αλλά και ανησυχία για την πορεία της χώρας υποδέχτηκαν Έλληνες εκδρομείς που συνέπεσαν στην πτήση, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.  
“Σώστε την πατρίδα!”, 
“Διώξτε τον προδότη πριν διαλύσει την χώρα” ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν ενώ αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αλλά και να χαιρετίσουν την σύζυγο του μεταφέροντας τις ευχές τους.
“Έμεινε στον χώρο παραλαβής αρκετή ώρα” όπως μας ενημέρωσε μέλος της υπηρεσίας εδάφους και συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ πολλοί τον προέτρεπαν να μιλήσει και για το παρασκήνιο της ανατροπής του όπως και για τον ρόλο του νυν πρωθυπουργού και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.
“Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί” ήταν η κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού, ως απάντηση στην ανησυχία των παρευρισκομένων.  
“Ο κύκλος είναι φαύλος αλλά θα κλείσει σύντομα, εμείς θα τον κλείσουμε” είπε σιβυλλικά.
Αργότερα το μεσημέρι σύμφωνα με...
δικές μας πληροφορίες, αντάλλαξε ευχές τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ λίγο αργότερα μίλησε και με άλλους βουλευτές και πρώην υπουργούς.
Είναι σαφές ότι τώρα που ο κόσμος νιώθει στο πετσί του την μεθόδευση, η λύσσα με την οποία ακόμα κάποιοι χρησιμοποιούν τον Καραμανλή ως σκιάχτρο για να κρύψουν τα δικά τους ανομήματα, μάλλον θα τους γυρίσει μπούμερανγκ
Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: