Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

"Διέκοψαν" με την Τρόϊκα για να το παίξουν ήρωες στη ΔΕΘ ! Δεν παίζονται..!


* Τους βγάζουμε το καπέλο! 
* Είναι κορυφαίοι απαταιώνες!
* Εξυφαίνεται νέα εξαπάτηση του λαού!

Σήμερα το πρωί κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης όλος τυχαίως έχουν πάρει αμπάριζα τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά παράθυρα προκειμένου "αναδείξουν" αλλά και μας πείσουν σαν λαό και σαφώς ως εκλογικό σώμα ότι η Κυβέρνηση των Ελλήνων ΚΥΒΕΡΝΑ και... παίρνει μόνη της τις αποφάσεις της και όχι κατά "τας εντολάς" των κατακτητών - δανειστών της χώρας !!!
Συγκεκριμένα  ένας εκ των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και υπουργός της ο κ. Σκανδαλίδης προέβη σε δηλώσεις οι οποίες εντελώς ξαφνικά είναι περιτυλιγμένες με πολύ αγανάκτηση και επαναστατική οργή κατά των τροικανών αλλά και αποφασιστικότητα ανάλογη με εκείνη που κατέχουν άνδρες οι οποίοι αφήνουν ανεξίτηλα το στίγμα και το χάραγμα τους με τις αποφάσεις τους οι οποίες σέρνουν πίσω τους ένα ολόκληρο λαό αλλά και επίσης μέρος από αυτές αποκαλύπτουν ότι ΕΔΩ πλέον υπάρχει σχέδιο μιας ακόμα εξαπάτησης του ελληνικού λαού εν όψη αναπόφευκτων εκλογών αλλά και της ΔΕΘ όπου ο μέγας Μωρός ΓΑΠ δεν είχε τίποτα να πει και βέβαια έπρεπε να εφευρεθεί ΚΑΤΙ που θα τον έβγαζε από το απόλυτο αδιέξοδο!

Οκ Σκανδαλίδης είπε στο Mega. «Δικαιολογημένα η κυβέρνηση αντιδρά σε τόσο μεγάλες πιέσεις. Έλεος πια», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σκανδαλίδης αναγνώρισε ότι στο παρελθόν «αφήσαμε να φανεί ότι η τρόικα κυβερνά, αλλά η κυβέρνηση έπρεπε να πατήσει πόδι», (ΠΡΟΣΕΞΤΕ αυτό το "αφήσαμε να φανεί") τόνισε, όμως, ότι δεν ανησυχεί για την 6η δόση (ΠΡΟΣΕΞΤΕ τον τονισμό ότι η 6η δόση είναι εξασφαλισμένη. Μας θεωρούν κάφρους. Εδώ δεν έχει επιτευχθεί κανείς στόχος κατά τις απαιτήσεις των εντολέων τους και ξαφνικά η δόση είναι εξασφαλισμένη παρά την διακοπή των συζητήσεων με την Τρόικα!) του δανείου και πως «η κυβέρνηση θα κρατήσει σταθερά το τιμόνι».

«Ο υπουργός Οικονομικών έκανε μια τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί στα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα του Μεσοπρόθεσμου, αλλά αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν σε λίγες ημέρες», (ΗΡΩΑΣ ο εν δυνάμει αρχηγός του ΝΕΟΠΑΣΟΚ κ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ... στρώνουν το χαλί του νέου αρχηγού για να του δοθεί το δαχτυλίδι από τον αποτυχημένο ηλίθιο δήθεν Σωτήρα) πρόσθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ...... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ !!! 




Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2011/09/blog-post_1172.html#ixzz1WmXO4fyQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: