Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

«Βόμβα»: Η Ουκρανία είναι μέρος της Ρωσίας, που σημαίνει ότι η Ρωσία μπορεί να εισέλθει ανά πάσα στιγμή...

Η Ουκρανία δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορά της από τις 25/12/1991. 
Ο ΟΗΕ δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος.
Η Ουκρανία δεν είναι ξεχωριστή χώρα - Δεν καταχωρήθηκε ως τέτοια, είναι μέρος της Ρωσίας, που σημαίνει ότι η Ρωσία μπορεί να εισέλθει ανά πάσα στιγμή…! Να και κάτι που δεν γνωρίζαμε και εξηγεί εν μέρει τη στάση της Δύσης να μην εμπλακεί προς ώρας σε πόλεμο. Αν φυσικά ισχύει...! ...
Του Alexander Panin
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών έχει δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν έχει υποβάλει αίτηση για εγγραφή στα σύνορα από το 1991, άρα το κράτος της Ουκρανίας δεν υπάρχει....Και δεν το ξέρουμε!!!
04/07/2014 Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν έκανε μια εκπληκτική δήλωση, η διανομή της οποίας στα μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας και στο Διαδίκτυο απαγορεύεται. 
Η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών συζητήθηκε στη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από αυτό προέκυψε το εξής συμπέρασμα:
Η Ουκρανία δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορά της από τις 25/12/1991. Ο ΟΗΕ δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος.
Ως εκ τούτου, μπορεί να υποτεθεί ότι η Ρωσία δεν διαπράττει παραβιάσεις δικαιωμάτων σε σχέση με την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τη Συνθήκη της ΚΑΚ, το έδαφος της Ουκρανίας είναι διοικητική περιφέρεια της ΕΣΣΔ. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αυτονομισμό και αναγκαστική αλλαγή των συνόρων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η χώρα απλώς δεν έχει επίσημα αναγνωρισμένα σύνορα.

Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, η Ουκρανία πρέπει να ολοκληρώσει την οριοθέτηση των συνόρων με τις γειτονικές χώρες και να λάβει τη συμφωνία των γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, για τα κοινά τους σύνορα. Απαιτείται να τεκμηριώνει τα πάντα και να υπογράφει συνθήκες με όλα τα γειτονικά κράτη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δεσμευτεί για την υποστήριξή της στην Ουκρανία για αυτό το σημαντικό θέμα και αποφάσισε να παράσχει όλη την τεχνική βοήθεια.

Θα υπογράψει όμως η Ρωσία συνθήκη για τα σύνορα με την Ουκρανία; Οχι φυσικά όχι.
Δεδομένου ότι η Ρωσία είναι ο νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ (αυτό επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων για διαφορές ιδιοκτησίας μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και ξένων χωρών), τα εδάφη στα οποία βρίσκονται η Ουκρανία, η Λευκορωσία και η Νοβοροσίγια ανήκουν στη Ρωσία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι χωρίς τη συναίνεση της Ρωσίας για τη διάθεση αυτής της περιοχής.
Βασικά, τώρα το μόνο που έχει να κάνει η Ρωσία είναι να δηλώσει ότι αυτή η περιοχή είναι ρωσική και ότι όλα όσα συμβαίνουν σε αυτήν την περιοχή είναι εσωτερικό ζήτημα της Ρωσίας.
Οποιαδήποτε παρέμβαση θα εκληφθεί ως μέτρο κατά της Ρωσίας. Σε αυτή τη βάση μπορούν να ακυρώσουν τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και να κάνουν ότι θέλει ο λαός!

Σύμφωνα με το Μνημόνιο της Βουδαπέστης και άλλες συμφωνίες, η Ουκρανία δεν έχει σύνορα. Το κράτος της Ουκρανίας δεν
 υπάρχει (και δεν υπήρξε ποτέ!).

Πηγή: Simonparkes.org
Του Alexander Panin
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: