Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Επιτυχία: Αντιμετωπίσθηκε αποτελεσματικά η επίθεση Hakers στο ΥΠ. Δικαιοσύνης! - Η Ιστοσελίδα του σε ...πλήρη λειτουργία!

Γράφει η Ανακόντα
Οι αρμόδιες αρχές του Ελληνικού κράτους* κατάφεραν πανάξια να αποτρέψουν την ταπεινωτική επίθεση που ετοίμαζε η εγκληματική ομάδα “Anonymous”!
Συγκεκριμένα, η ομάδα “Anonymous” είχε ως σκοπό να ‘ρίξει’ τη σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) και να αναρτήσει ένα κατάπτυστο βίντεο προπαγάνδας με εντελώς ανυπόστατες κατηγορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελληνική Δημοκρατία:
Το γεγονός ότι αν επισκεφτείτε τώρα την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης βλέπετε τη σελίδα του server και κάτι διαφημίσεις, ίσως να είναι εντελώς τυχαίο…



* “Ορίζεται ως η Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων, η οποία μεριμνά για την πρόληψη και τη στατική και ενεργητική αντιμετώπιση ηλεκτρονικών επιθέσεων κατά δικτύων επικοινωνιών, εγκαταστάσεων αποθήκευσης πληροφοριών και συστημάτων πληροφορικής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του π.δ. 325/2003.”…
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: