Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Από τους «βαρβάρους» στην… «τρέμουσα γη»…

Τα ωραιοποιημένα λόγια, οι νεφελώδεις «στρογγυλοποιημένες» εξαγγελίες, το ψεύτικο επιτηδευμένο στυλ του «καλού παιδιού», ό,τι τέλος πάντων και αν επιστρατεύσει ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης Τζέφρυ, δεν μπορούν να αποκρύψουν τις πραγματικές προθέσεις του «βαθέος ΠΑΣΟΚ» που -ενόψει της επιδιωκόμενης επαναφοράς στην εξουσία- ακονίζει νύχια και δόντια με στόχο αφενός τα δημόσια ταμεία, αλλά και, κυρίως, τους ανθρώπους…


Τους ανθρώπους που δεν έχουν κλίνει γόνυ στο γιόκα της Μάργκαρετ Τσαντ, αλλά αντιστέκονται με ηρωισμό στις προβοκάτσιες και την γκεμπελίστικη προπαγάνδα των Νταβατζηδοκάναλων υπέρ του κανακάρη τους!


Οι πραγματικές αυτές προθέσεις έχουν ήδη αρχίσει να αναφαίνονται σε διάφορες υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, όπου οι πράσινοι εγκάθετοι έχοντας αναθαρρήσει -αφού τα Γιωργοκάναλα τους έχουν… διαβεβαιώσει για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ- απειλούν όποιον δύσμοιρο συνάδελφό τους δεν ανήκει στο σοσιαλησταριό της Ιπποκράτους.


«Από Δευτέρα θα δεις»…


Μια φράση που απλώνεται ως βραχνάς μισαλλοδοξίας και πρασινοφρουρικού ρεβανσισμού και κινδυνεύει να παραλύσει τη Χώρα! Καλυπτόμενοι πίσω από τα ψεύτικα, σαρδόνια και απατηλά χαμογελάκια του «καλού παιδιού» έχουν λάβει ήδη το «σύνθημα» της γενικής επίθεσης ενάντια σε «πάντα μη… Πασόκο»



Το σύνθημα αυτό δόθηκε για πρώτη φορά με ξεκάθαρο δημόσιο τρόπο από τον ίδιο τον Αμερικανοεβραιοσπορίτη στις τελευταίες Ευρωεκλογές, με το γνωστό εμετικό τσιτάτο «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα»! Ο αφηνιασμένος και «στερημένος» πράσινος όχλος πήρε το μήνυμα: Όλοι οι άλλοι, εκτός από μας, είναι βάρβαροι και ως βαρβάρους θα τους αντιμετωπίσουμε όταν έλθουμε στην εξουσία!!!



Ο υπνωτισμένος αυτός όχλος των επί 20ετία καλοταϊσμένων χαχόλων κομματόσκυλων της Πράσινης Υποκουλτούρας εν συνεχεία «επεξεργάστηκε» αυτό το «σύνθημα» και σ’ αυτές τις εκλογές το ακούμε με υπόκρουση τυμπάνων και αλαλαγμών -που παραπέμπουν σε άγριες ανθρωποφάγες φυλές κάποιας ξεχασμένης ηπείρου…- κάθε φορά που απεγνωσμένα πασχίζουν να… ζωντανέψουν κάπως τον νεκροφανή ηγετίσκο τους στα προεκλογικά μπαλκόνια: «Η γη θα τρέμει! Ο ήλιος θ’ ανατέλλει!!!» Και ο «πεθαμένος» από πάνω σιγοντάρει και… αφυπνίζεται, σα να επανέρχεται από κάποια άλλη διάσταση…



Εκείνος λοιπόν είναι «πεθαμένος», πολιτικά άχρωμος, άοσμος, άγευστος, αδιάφορος, κουρασμένος και αποτυχημένος προτού καν κατορθώσει (;;;) να πατήσει πόδι στο Μαξίμου. Εκείνος -όπως είπε τη Δευτέρα και ο Λαζόπουλος- απλώς θα δώσει αστείρευτο υλικό στη «θανατηφόρα» σάτιρά του ή -κατά την περιπαικτική ρήση κάποιου άλλου- θα ασχοληθεί με τον… «εμπλουτισμό» της ελληνικής γλώσσας σα νέος… Κωστής Παλαμάς: «προπατέρες» (αντί για προπάτορες), «πάση θεού» (αντί για πάση θυσία), «ελληνικός εργαζόμενος» (αντί για Έλληνας εργαζόμενος), κλπ… κλπ.



Τι θα γίνει όμως με τους… άλλους; Αυτούς που και «όρεξη» και «βούληση» (για νέα επίθεση στα δημόσια ταμεία, και «ξεκαθάρισμα» των «βαρβάρων») διαθέτουν και δεν το κρύβουν; «Θέλει η π…… να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει», λέει μια σοφή παροιμία του Λαού μας. Έτσι συμβαίνει αυτές τις προεκλογικές ημέρες με τους απανταχού της Ελλάδος Πρασινοφρουρούς που έχουν «προεξοφλήσει» (ελέω Γιωργοκάναλων) την επάνοδο του Φαύλου Συστήματος ΠΑΣΟΚ στην εξουσία! Απειλούν, τρομοκρατούν, υπόσχονται, φρυάττουν, αναστατώνουν με ένα και μοναδικό στόχο: να… «εκπρασινίσουν» τους «βαρβάρους»!

Όμως οι «βάρβαροι» έχουν τη δύναμη!

Και ξέρουν πού και πώς θα την ασκήσουν…

Πάνω από την κάλπη θα δοθεί η πρέπουσα απάντηση στους άθλιους βαρβαρισμούς του Αμερικανοεβραιοσπορίτη!

Και άστε τα «ορφανά» μετά να «ψάχνουν αρχηγό»…



Δεν υπάρχουν σχόλια: