Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επίθεση εφ' όλης της ύλης και στο βάθος κάλπες

Να ξαναπείσει ότι βρίσκεται απέναντι στην κυβέρνηση και την πολιτική της σε όλα τα θέματα επιχειρεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. 
Έτσι, χθες, κλιμάκωσε την επίθεσή του προς την κυβέρνηση, αφού συμπεριέλαβε στα θέματα  πολιτικής αντιπαράθεσης και τα σκάνδαλα που βρίσκονται στον αφρό της επικαιρότητας. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βλέπει εκλογές, αφού...
υψηλόβαθμες κομματικές πηγές επαναλαμβάνουν  πως "όσο τα νούμερα δε βγαίνουν και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν, τόσο πλησιέστερα έρχεται το σενάριο των εκλογών".
Έτσι, αφ' ης στιγμής στο γυάλινο κτήριο της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού δεν αποκλείουν τις εκλογές, επιχειρούν και πάλι να βγουν από το κάδρο της συναίνεσης. 
Ο Αντώνης Σαμαράς, στη χθεσινή περιοδεία του στη Νέα Ιωνία κατηγόρησε την κυβέρνηση για "ανάλγητη πολιτική" και αναρωτήθηκε "τί επιτέλους πρέπει να γίνει για να αλλάξει η πολιτική αυτή".
Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του κόμματος επετίθετο στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα σκάνδαλα. 
Ο "γαλάζιος" πορτ παρόλ, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτήρισε "πράσινο" το σκάνδαλο των υποβρυχίων και επιχείρησε να βγάλει τη ΝΔ από το κάδρο, επιτιθέμενος, μάλιστα, στο ΣΔΟΕ. "Ενώ ο Μιχάλης Λιάπης έχει εκδώσει κατηγορηματική ανακοίνωση διάψευσης, ενώ ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και ο βουλευτής Θανάσης Γιαννόπουλος ερώτηση στη Βουλή, κάποιοι συνεχίζουν τις φήμες για τον πρώην υπουργό με τα 178 εκατομμύρια", είπε ο κ. Μιχελάκης, επισημαίνοντας ότι "το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή ερώτηση στο ΣΔΟΕ". "Γιατί δεν την κάνουν και αφήνουν τις φήμες να σέρνονται;", διερωτήθηκε, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για "άθλια προπαγάνδα".
Την ίδια ώρα, ο κ. Μιχελάκης εξαπέλυσε πυρά κατά του κυβερνώντος κόμματος και για τη μη συζήτηση του πορίσματος για τη Siemens στην Ολομέλεια της Βουλής. Έκανε εκ νέου λόγο για "πράσινο σκάνδαλο" και εξήγησε οτι "θα ήταν παράλογο να πάρει η ΝΔ την πρωτοβουλία για ένα πόρισμα του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο η ΝΔ διαφωνεί".
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: