Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Έξαλλο το περιβάλλον Καραμανλή...

Έξαλλο το περιβάλλον Καραμανλή με τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΗ Αργύρη Οικονόμου!...με τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΗ Αργύρη Οικονόμου!

Ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ, Αργύρης Οικονόμου, έχει ομολογήσει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι υπήρξαν υπουργοί- κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή - οι οποίοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Μάλιστα ο τρόπος που διατυπώνει την άποψη του ο κ. Οικονόμου είναι εξόχως… ριψοκίνδυνος αφού αφήνει σοβαρές αιχμές για την εντιμότητα των εν λόγω υπουργών.  
Καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν ότι για όλα όσα ο κ. Οικονόμου ισχυρίζεται έχει ήδη ενημερωθεί- και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια- ο κ. Κώστας Καραμανλής...


Μάλιστα, όπως οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ο κ. Αργύρης Οικονόμου γνωρίζει ότι έχουν περιέλθει σε γνώση του πρώην πρωθυπουργού τα όσα διαδίδει και έχει ήδη επικοινωνήσει με το γραφείο του κ. Καραμανλή ζητώντας να συναντηθεί σε πρώτη φάση με τον κ. Γιάννη Αγγέλου.

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να συναντηθεί και να συζητήσει μαζί του (δεν του απαντάει καν στο τηλέφωνο) αφού όλο το περιβάλλον στο καραμανλικό στρατόπεδο είναι έξαλλο με τον κ. Οικονόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Οικονόμου έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ήταν άνθρωπος του Κώστα Καραμανλή πράγμα το οποίο δεν ισχύει αφού ο πρώην πρωθυπουργός ούτε τον γνωρίζει ούτε είχε ποτέ σχέσεις μαζί του. Ο κ. Οικονόμου είχε τοποθετηθεί στην ΔΕΗ με κατόπιν εισηγήσεως του κ. Κώστα Σταϊκούρα.
 
Στο μεταξύ καθημερινά γίνονται γνωστές πληροφορίες για τα πρόσωπα εκείνα τα οποία έχει κατηγορήσει ο κ. Οικονόμου. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τον πρόεδρο της ΡΑΕ στον οποίο ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ έχει αποδώσει σκληρούς και άκρως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. «Εάν όσα έχει υποστηρίξει ο κ. Οικονόμου δουν το φως της δημοσιότητας θα ξεσπάσει πολιτικό σκάνδαλο» ισχυρίζεται κορυφαίος πολιτικός παράγοντας ο οποίος γνωρίζει λεπτομέρειες και για τις οποίες έχει μιλήσει στο newpost.

Πάνος Ρασσιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια: