Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο κ. Παπανδρέου ΘΑ δημιουργήσει "Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων"


Κρατηθείτε λίγο.!
Ο κ. Παπανδρέου ΘΑ δημιουργήσει "Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων", για όλους τους "εντός ΠαΣοΚ" ευρισκομένους.
Δεν το λέω εγώ. Το λέει η δική του ...ανεξάρτητη εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ".
Σύμφωνα λοιπόν με ...αυτή (φυλλάδα), ο κ. Γ. Παπανδρέου, δεν πρόκειται να περιοριστεί στις προτάσεις που έχει διατυπώσει ...περί διαφάνειας και ειδικότερα: στην παροχή ευνοϊκής μεταχείρισης σε όσους δίνουν στοιχεία για τη διαφθορά πολιτικών προσώπων, στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που δεν περιλαμβάνονται στο "πόθεν έσχες", στην έκτακτη σύγκληση της Βουλής με θέμα τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και στην εκ μέρους της κυβέρνησης δικαστική αξίωση προσκόμισης από τη Siemens όλων των στοιχείων που αφορούν την Ελλάδα
Στο επιτελείο των ..."αφανών συνεργατών" του προέδρου του ΠαΣοΚ έχει ήδη ξεκινήσει μια λεπτομερής συζήτηση για ριζικές αλλαγές στον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όλων των κομματικών στελεχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκεται ήδη μια πρόταση για τη δημιουργία κομματικής Υπηρεσίας Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων, (!!!) η οποία θα δραστηριοποιηθεί εν όψει εθνικών εκλογών με στόχο τη διασφάλιση των "καθαρών" ψηφοδελτίων.
Εν συνεχεία ο κ. Παπανδρέου ΘΑ εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα περαιτέρω βήμα, με την εφαρμογή μιας ειδικής διάταξης για όλα τα πρόσωπα που θα βρεθούν στη δεξαμενή στελέχωσης της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.
Βάσει προτάσεως που έχει συζητηθεί, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ΘΑ αξιώσει από όλους όσοι προθυμοποιούνται να συμμετέχουν σε κυβερνητικά σχήματα και μηχανισμούς να υπογράφουν ειδικές δηλώσεις, με τις οποίες ΘΑ αποδέχονται τον τακτικό έλεγχο περιουσιακών στοιχείων, τραπεζικών λογαριασμών και οικονομικών δραστηριοτήτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
________________________
Η "πλήρης διαφάνεια" επιτυγχάνεται μόνο με ...διπλά βιβλία.
Δοκιμασμένη ..."συνταγή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: