Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ: Πώς θέλουν οι γυναίκες να τις φλερτάρεις στο μπαρ

Το μπαρ ήταν είναι και θα είναι η κοιτίδα της νέας γνωριμίας.

Κι έτσι πρέπει να παραμείνει, γιατί πόσο συναρπαστικό είναι αλήθεια να φλερτάρεις μέσα από οθόνες και date apps; 
Σ” αυτή λοιπόν την all time classic πρόκληση υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να προσεγγίσεις τα κορίτσια που βλέπεις και σ” αρέσουν – αρκεί να είναι ένα κάθε φορά. Εμείς συγκεντρώσαμε τους τρόπους που κατά τη γνώμη των ίδιων των γυναικών είναι οι καλύτεροι. 
Κι αυτές είναι οι συμβουλές τους...


Μην καρφώνεσαι
Εντάξει, καλό το να επιδιώκεις eye contact με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, αρκεί να μη χάσεις το μέτρο και περάσεις στην αντίπερα όχθη, του stalker. Σύντομες κοφτές ματιές για 2-3 φορές και όχι απανωτά (εκεί, με ρεπετισιόν στο 5λεπτο) αρκούν. Αν μέχρι τότε δεις πως ανταποδίδει στο κοίταγμα, προχώρα. Αν όχι, κοίτα αλλού. Σε κάθε περίπτωση το να μην παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της είναι κάπως ενοχλητικό. Ηρέμησε λίγο.
Έστω ότι κοιτάει
Είσαι σίγουρος; Τσέκαρέ το λίγο παραπάνω. Μήπως είναι η ιδέα σου; Γελάει είπες; Τινάζει μαλλί; Ok, μαζί σου. Άσ” τη λίγο. Σταμάτα να κοιτάς. Γύρνα πλατούλα αν γίνεται. Σκοτσέζικο ντους λέγεται και πιάνει στο 99.9% των περιπτώσεων.
Κέρασέ την ό,τι πίνει
Ναι, αυτό το κλασικό: ρώτησε τον μπάρμαν τι πίνει το κουκλί και πες του να βάλει ένα απ” τα ίδια. Ίσως να σου φαίνεται περίεργο το ότι οι γυναίκες προτιμούν την προσέγγιση αυτή, αλλά θα σου εξηγήσουμε το γιατί: Θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να σε απορρίψουν χωρίς καν να σου μιλήσουν. Ω, ναι! Η πικρή αλήθεια είναι ότι η απόρριψη από απόσταση είναι πιο βολική. Βέβαια, αν δεχτεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις πετύχει κάτι, αλλά σίγουρα το να μη δεχτεί το κέρασμα είναι από «έχω γκόμενο» μέχρι «και να με πλήρωνες, δεν θα σου καθόμουν».
Κέρασε και την παρέα της
Υπό προϋποθέσεις, προφανώς. Αν δηλαδή το παρεάκι είναι 5 άνδρες 2 γυναίκες (τολμηρός), απόφυγέ το. Βασικά κέρνα μόνο αν είναι κοριτσάκια ή αν είναι 5 γυναίκες και μάξιμουμ ένας καημένος – αφού βεβαιωθείς ότι δεν είναι εκείνος του οποίου τη θέση θες να φας.
Αφιέρωσέ της ένα τραγούδι
Πολύ καλό. Αρκεί να είσαι σίγουρος ότι σ” αρέσει πραγματικά το κορίτσι, έτσι; Μόνο κεραυνοβολημένος.
Μην περιμένεις ανταλλάγματα
Ό,τι κι αν κεράσεις από τα δύο, κάτσε στη γωνία σου για λίγο. Μην παίρνεις αέρα. Καλύτερα να έρθει εκείνη σε σένα, είναι η σειρά της. Αν ντρέπεται, θα σε καλέσει εκείνη με τον τρόπο της.
πηγή: gr.askmen
crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: