Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ο δήμαρχος ζήτησε μεσολάβηση αλλά εισέπραξε ένα μεγάλο «όχι»


ΜΕΣΩ ΒΑΡΔΑ Η «ΠΟΡΤΑ» ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 

Φόβοι να καταλήξει ο -ηττημένος- επίσημος υποψήφιος του ΛΑΟΣ

Μέσω του φίλου του επιχειρηματία  Θεόδωρου Βάρδα έδειξε την «πόρτα» στον δήμαρχο Αθηναίων  Νικήτα Κακλαμάνη ο πρόεδρος της ΝΔ  Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης.gr ο κ. Κακλαμάνης παρά την εικόνα σιγουριάς που δείχνει στις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις του σχετικά με την υποψηφιότητά του («Κάντε ρεπορτάζ για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοί μου. Ξεκινάω για δεύτερη τετραετία», δήλωσε προ ημερών στο «Βήμα της Κυριακής»), στο παρασκήνιο επιχειρεί με κάθε τρόπο να ρίξει γέφυρες στον Αντώνη Σαμαρά, που τον έχει «στον πάγο».
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κακλαμάνης επιχείρησε με κάθε τρόπο να προσεγγίσει το στενό φίλο του προέδρου της ΝΔ, επιχειρηματία Θεόδωρο Βάρδα, προκειμένου να του ζητήσει να μεσολαβήσει για να του δοθεί το χρίσμα από τη ΝΔ, ή έστω το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην δώσει σε άλλο πρόσωπο το επίσημο χρίσμα.
Κι αυτό γιατί όπως τονίζουν πρόσωπα που συνομιλούν με τον δήμαρχο, μετά την κατάργηση του 42% ο μεγάλος του φόβος είναι η ΝΔ να κατεβάσει επίσημο υποψήφιο και ο ίδιος ως «αντάρτης» (ή,...
όπως λένε οι άσπονδοι φίλοι του, ως επίσημος υποψήφιος του ΛΑΟΣ – σχετικό ρεπορτάζ στο: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6107) να μην καταφέρει να μπει στο β΄ γύρο κόντρα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.
Κι αυτό γιατί μια τέτοια εξέλιξη θα έβαζε οριστικό τέλος στην πολιτική του καριέρα με τον πιο αρνητικό για τον ίδιο τρόπο (και «αντάρτης» στο κόμμα του και ηττημένος).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρχικά ο κ. Βάρδας απέφυγε να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο λόγω του ότι είχε ψυχανεμιστεί ποιο θα ήταν το θέμα, ωστόσο μετά την επιμονή του δημάρχου ήρθε σε επαφή μαζί του.
Η αυτοδιοίκηση gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στη συγκεκριμένη επικοινωνία ο Θεόδωρος Βάρδας που είχε προηγουμένως μιλήσει με τον πρόεδρο της ΝΔ, επανέλαβε στον δήμαρχο Αθηναίων αφενός ότι «είναι πολύ νωρίς για υποψηφιότητες» και αφετέρου ότι ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να δίνει χρίσματα.
Τον παρακάλεσε δε να απευθυνθεί στον ίδιο τον κ. Σαμαρά, ο οποίος, όμως, του έχει κλείσει την πόρτα από καιρό….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν χαζέψει τελείως στη Ρηγίλλης!
Θα έχουμε άσχημα ...ξεμπερδέματα με τους ΠΟΛΑΝ και ΚΕΠ.