Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ολόκληρη η ομάδα αποτυχίας του Καραμανλή στο πλευρό του Σαμαρά.

Αναλυτικά η εφημερίδα ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ παρουσιάζει στην σημερινή του έκδοση όλους τους ανθρώπους του πρώην πρωθυπουργού να βρίσκονται με φανατισμό στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά
Όλο το αποτυχημένο περιβάλλον του που οδήγησε στην καταστροφή το κόμμα της ΝΔ και την χώρα με αποκορύφωμα την συντριβή στις εκλογές της 4ης Οκτωμβρίου με 11 μονάδες διαφορά, ποσοστό 33% το μικρότερο που έχει ποτέ πετύχει το κόμμα της ΝΔ στο πλευρό του Σαμαρά. 
Μαζί με αυτούς και ο ίδιος ο κος. Καραμανλής στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά όπως ομολογούν όλοι και αυτός έχει πλήρη γνώση σε οτιδήποτε κάνουν οι δικοί του άνθρωποι άσχετα άν μερικοί θέλουν να μας παραστήσουν οτι σφυρίζει αδιάφορα. 
Το τελικό συμπέρασμα αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 5 χρόνια δέν θα διαφέρουν σε τίποτα με μιά κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ τους ξεμπροστιάζει όλους αναλυτικά.
Κ.Αρβανιτόπουλος Γεν.Δ/ντής του ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής" διοργάνωσε 1 μήνα πρίν τις εκλογές μεγαλειώδη εκδήλωση παρουσία 75 βουλευτών με ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά, αμέσως μετά την εκλογή του ο κος.Σαμαράς διόρισε τον κο.Αρβανιτόπουλο διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.
Μεν. Δασκαλάκης απο τους σημαντικότερους συνεργάτες του κου.Καραμανλή διατηρήθηκε και απο τον κο. Σαμαρά στην θέση του γενικού διευθυντή του κόμματος.
Ο πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ.Καραμανλή Ι.Αγγέλου που επιπλέον η σύζυγος του Αλεξάνδρα ήταν γενική γραμματέας του τέως πρωθυπουργού δήλωσε αρχικά υποκριτικά ουδετερότητα. 

Η στήριξη του στον Σαμαρά αποκαλύφθηκε όταν ο κουνιάδος του Ν.Μουρτζάς δήλωσε οτι βρίσκεται στο πλευρό του Σαμαρά.
Ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου του κου. Καραμανλή κος. Ανδριανός υποστήριξε δυναμικά τον Σαμαρά στην Αργολίδα την ίδια στιγμή που η αντίπαλος του Έλσα Παπαδημητρίου υποστήριζε την κα.Μπακογιάννη.
Ο πρώην αρχιεπικοινωνιολόγος του κου.Καραμανλή Π.Λειβαδάς απάντησε στον κο. Αγγέλου όταν του ζήτησε υποκριτικά ουδετερότητα οτι γι'αυτόν ο Σαμαράς είναι αδελφός του, τα ίδια είπε και ο Δ.Ζακυνθινός για τον κο.Αβραμόπουλο.
Όλοι οι διοικητές ΔΕΚΟ που άφησαν εποχή με την προκλητική τους συμπεριφορά και τους τεράστιους μισθούς στο πλευρό του Σαμαρά (εκτός του Φ.Φιλιππίδη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου) στο πλευρό του Σαμαρά και ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χρ.Χατζηεμμανουήλ.
Τον Σαμαρά ακούγεται τέλος οτι τον υποστήριξε και ο ίδιος ο Ρουσσόπουλος που έβαλε όλους τους ανθρώπους του στην διάθεση του. 

  Kopernikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: