Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Πολωνικά... καρφιά!


olympiakos_larisa.jpgΣκιές προσπαθούν να βάλουν οι Πολωνοί πάνω στον αγώνα της περασμένης Κυριακής του Ολυμπιακού με την Λάρισα. Αναφερόμενοι στο παιχνίδι αυτό κάνουν λόγο για εκπλήρωση παλαιών χρεών, σε μία απόπειρά τους να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στον Ολυμπιακό και... ετοιμάζουν μηνύσεις!

Πιο συγκεκριμένα η πολωνική ιστοσελίδα Interia σε άρθρο της (http://fakty.interia.pl/sport/news/zuraw-gral-w-ustawionym-meczu,1290369,2947) επικαλείται αναφορές του Przegląd Sportowy που γράφει απίστευτα πράγματα! «Πριν από το ματς σ' όλη την Ελλάδα υπήρχαν φήμες για το τι θα γινόταν. Στον Ολυμπιακό έπρεπε να ξεχρεώσουν παλιά χρέη. Ακόμη και οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν σίγουροι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα έπαιζαν σοβαρά», αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο. Μάλιστα στον τίτλο της γράφει πως ο Ζουράφσκι έπαιξε σε συμφωνημένο παιχνίδι!
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι στον Ολυμπιακό
Στον Ολυμπιακό δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για τις αναφορές αυτές. Μάλιστα η νομική υπηρεσία θ΄εξετάσει σοβαρά τα δημοσιεύματα αυτά και αν προκύψει ότι θίγονται τα συμφέροντα της ομάδας τότε θα κινηθεί αναλόγως. Δεν αποκλείεται δηλαδή να υπάρξουν μηνύσεις αν θεωρήσει η αρμόδια υπηρεσία του Ολυμπιακού ότι το συγκεκριμένο άρθρο θίγει την αξιοπιστία και τα συμφέροντα του συλλόγου.
Κατηγορηματικός ο Ζουράφσκι!
Από την πλευρά του ο χρυσός σκόρερ της Λάρισας, Ματσέϊ Ζουράφσκι ήταν κατηγορηματικός. Αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία σχολιασμού τέτοιων φημών ή σεναρίων. «Αυτό που κοιτάζω εγώ είναι πως πέτυχα ένα πολύ σημαντικό γκολ που βοηθάει την ομάδα μου να παραμείνει στην πέμπτη θέση και γιατί να μην κυνηγήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν μ'ενδιαφέρει τι ακούγεται και τι γράφεται. Δεν με νοιάζει τι λένε για τον περσινό αγώνα. Εγώ ξέρω ότι η Λάρισα έπαιξε πολύ καλά και είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού που χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη που πετύχαμε», επισήμανε με δηλώσεις του στο Sport.pl.

Δεν υπάρχουν σχόλια: