Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Κυριάκος από την Μυτιλήνη: Η κατάσταση επιδεινώθηκε απο τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης

Εκατοντάδες και σήμερα οι πρόσφυγες που καταφτάνουν στο νησί 

- Να ολοκληρώσει τα hotspots η κυβέρνηση, ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Η κατάσταση στο προσφυγικό επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο απο τους κακούς χειρισμούς της Κυβέρνησης, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Μυτιλήνη, όπου πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη.
«Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τα hot spots», δήλωσε ο κύριος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πάντως πως «η κατασκευή από μόνη της δεν θα λύσει το πρόβλημα»...


Ο κύριος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε για το προσφυγικό, επισκέπτεται ο ίδιος το νησί όπου επικεντρώνεται η προσφυγική κρίση, ώστε να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση. Μαζί του βρίσκεται και ο υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας. Αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο προσφύγων στο Καρά Τεπέ και στην συνέχεια το αντίστοιχο κέντρο στην Μόρια. Εκεί ο κύριος Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τους αρμοδίους, ενώ θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Λιάνα Σπυροπούλου, εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν φτάσει στις ακτές της Μυτιλήνης από το πρωί, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: