Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Απουσία με μήνυμα από τον Καραμανλή

Απουσία με μήνυμα από τον Καραμανλή - Κεντρική Εικόνα
Χωρίς τον πρώην πρωθυπουργό η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας
Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η απουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Και ενώ όλοι ανέμεναν να δουν από κοντά τον ισχυρό παράγοντα της ελληνικής κεντροδεξιάς, ο ίδιος επέλεξε να απέχει στέλνοντας το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα για τα όσα...
διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό της Ν.Δ.
«Είναι ενοχλημένος…» ανέφερε με νόημα στα parapolitika.gr, πρόσωπο που διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Καραμανλή. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τα όσα συνέβησαν χθες στην Συγγρού, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, στην απόφασή του, να μην δώσει το παρόν στην συνεδρίαση της Κ.Ο., όπου ως γνωστόν συμμετείχαν και οι τέσσερις διεκδικητές για την ηγεσία της Ν.Δ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός, θέλησε με την απουσία του, να καταδείξει ότι διαφωνεί και με τις κόντρες, αλλά και με όσους επιδιώκουν να τον εμπλέξουν στα όσα λαμβάνουν χώρα στο νεοδημοκρατικό παρασκήνιο. «Δεν πρόκειται να πάρει θέση» υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο κ. Καραμανλής, έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις, ακόμη και από τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: