Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ηρέμησε τώρα ο ...Μανώλης! Άλλη μία φορά "μάπα το καρπούζι"


Με νέα δήλωσή του ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, διαψεύδει τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες ότι προτίθεται να είναι υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. στις επόμενες εκλογές, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης.

«Τα γνωστά παπαγαλάκια επιχειρώντας να απαξιώσουν τις πολιτικές μου θέσεις με κατηγορούν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στο νομό Αργολίδας.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις αθλιότητες όσοι διαρρέουν σενάρια περί συνωμοσίας», υπογραμμίζει ο κ. Μανώλης και ξεκαθαρίζει:
«Δηλώνω, επιπλέον, ότι με τις αποφάσεις μου, για τις οποίες έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό, δεν τίθεται κανένα θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης».


Αγαπητέ κ. Μανώλη,

Με δύο τρείς - μέρες καθυστέρηση, συνέχισε την ίδια τακτική και μετά θα σου φταίνε τα "Παπαγαλάκια" των ΜΜΕ!
Ποιός τα "ταϊζει" κ. Βουλευτά;
Τόσα χρόνια στο Κοινοβούλιο δεν έμαθες ακόμη πως λειτουργεί το σύστημα της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης;
Δεν μπορείς τις όποιες ανησυχίες σου, τις οποίες έχουμε όλοι μας, να τις μεταφέρεις στα "όργανα του κόμματος ( Κοινοβουλευτική ομάδα, Κεντρική Επιτροπή, η με επιστολή σου στον Πρωθυπουργό κλπ)", ώστε να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις και δημιουργείς προβλήματα στην παράταξη;
Στη πολιτική, γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι έχει σημασία πότε λες το κάθε πράγμα.
Αυτά έμαθες τόσα χρόνια στον Συνδικαλισμό;
Εκτός εάν είσαι... κατευθυνόμενος από τα γνωστά κέντρα, που δεν θέλουμε να το πιστεύουμε!


empros/stathis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

parapolitika
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει στο εσωτερικό της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό γιατί πολλοί (πλέον) του «χρεώνουν» τις κινήσεις του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανώλη. Κάποιοι λένε ότι αυτό είναι αυθαίρετο αφού ο κάθε βουλευτής έχει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του. Στην πολιτική (και δη όταν πρόκειται για εξελίξεις που διαδραματίζονται στο εσωτερικό της Ν.Δ.) τον «λογαριασμό» τον πληρώνουν και οι δελφίνοι. Άλλωστε, αν ο Μανώλης δεν ήταν πολιτικός φίλος του Σαμαρά, αλλά της Ντόρας, σήμερα δεν θα υπήρχε Ν.Δ.!!! Θα ήταν όλα στον αέρα, αφού θα είχε βγει η μισή Κ.Ο. και θα κατηγορούσε την Μπακογιάννη ότι «υπονομεύει τον Καραμανλή μέσω τρίτου». Ανεξάρτητα, όμως από τα παραπάνω στην περίπτωση Μανώλη τα πράγματα θα πρέπει να τα βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία. Ο βουλευτής Αργολίδας υποστηρίζει αυτά που λέει σήμερα εδώ και χρόνια. Από την εποχή που συμμετείχε στα κομματικά όργανα ως συνδικαλιστής. Όμως, στη πολιτική έχει σημασία πότε λες το κάθε πράγμα.

Stathis είπε...

Μια σημαντική εξέλιξη είχαμε πριν από λίγη ώρα που σχετίζεται με τα εσωκομματικά της Ν.Δ. Την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση εκπροσωπείται και η Ελλάδα με είκοσι (περίπου) βουλευτές απ' όλα τα κόμματα. Επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στο Συμβούλιο της Ευρώπης ήταν ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης. Πλην από λίγη ώρα του ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι δεν θα πάει στο Στρασβούργο. Την θέση του καταλαμβάνει η αντιπρόεδρος της Βουλής Έλσα Παπαδημητρίου. Σε αντίθεση με τον Παυλίδη στην κοινοβουλευτική αποστολή θα μετέχει κανονικά ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης. Εδώ προκύπτουν τρία διαφορετικά μηνύματα. Το πρώτο αφορά τον Παυλίδη και είναι ξεκάθαρα. Τελείωσε! Το δεύτερο αποστέλλετε στο Γιάννη Μανώλη έμμεσα με την επιλογή της Έλσας. Και το τρίτο σχετίζεται με τον Βουλγαράκη και την συμμετοχή του στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Σας έχουμε πει ότι η περίπτωση Βουλγαράκη είναι εντελώς διαφορετική. Το παλικάρι εκλέγεται με σταυρό. Δεν έχει δοτή έδρα!

ΑΞΙΖΕΙ: Η επιλογή των βουλευτών που θα πάρουν μέρος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης γίνεται από τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.