Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Casual…. γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα - Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε να τα πει τώρα με τους βουλευτές του

Ραντεβού σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο της Αθήνας, με φόντο τον Αργοσαρωνικό, έκλεισαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας το ερχόμενο Σάββατο, όχι για ψαράκι αλλά για μία άλλου τύπου συνεδρίαση…
Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, έχει δοθεί σχετική εντολή σε όλους τους συμμετέχοντες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, γαλάζιους βουλευτές να προσέλθουν με casual ντύσιμο και χαλαρή διάθεση προκειμένου να γίνει μία εφ΄ όλης της ύλης μεν, πιο χαλαρή δε συζήτηση, παρουσία του Προέδρου του κόμματος και... Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Εκτός της ηγεσίας, το λόγο αναμένεται να λάβουν και υπουργοί της Κυβέρνησης προκειμένου να ενημερώσουν για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας. Εξάλλου, το επόμενο δίμηνο καταγράφεται «καυτή» πολιτική ατζέντα, με θέματα όπως ο προϋπολογισμός, η οικονομία, η Συνταγματική Αναθεώρηση, το μεταναστευτικό, η δημόσια ασφάλεια κλπ…
Οπότε η όποια χαλαρότητα έχει και ένα όριο!
Από όσο είμαστε σε θέση να θυμόμαστε τα τελευταία τουλάχιστον είκοσι χρόνια δεν έχει ξαναγίνει συνεδρίαση κομματικού οργάνου με τζιν και t shirt.
Μένει να δούμε αν η νέα στρατηγική πιάσει τόπο και φέρει αποτέλεσμα…
Πάντως, οι γαλάζιοι βουλευτές θα νιώθουν πιο άνετα, καθώς υπάρχει απόφαση η συνεδρίαση να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων. Αν και τα τηλέφωνα τους δεν θα σταματήσουν να χτυπούν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης… ως συνήθως.

Του Σπύρου Καπράλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: