Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος επέτυχε.! Η βουλιμία του για εξουσία οδηγεί τη χώρα σε μακρά περίοδο κρίσης και ακυβερνησίας

Ο κ. Παπανδρέου οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, έχοντας στο ..."πλευρό" του, όλα τα φίλα προσκείμενα προς αυτόν ...ανεξάρτητα ΜΕΜ. Σωστά το διαβάζετε.
Καθόσον, δεν πρόκειται για ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) , αλλά για ΜΕΜ (Μέσα Ενημέρωσης Μαζών), τα οποία ανέλαβαν να εγκαινιάσουν και την ...προεκλογική του καμπάνια, εν όψει της ούτως ή άλλως πρόωρης προσφυγής στις κάλπες στις αρχές του Φθινοπώρου.
Σε μια χρονική περίοδο λοιπόν, που το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει ως "ακυβερνησία" λόγω της παρατεταμένης εκλογολογίας (ποιός άραγε την προκαλεί;) και των εικασιών περί πρωτοβουλιών του
Κώστα Καραμανλή συνεδριάζει, σήμερα, στην Ιπποκράτους υπό τον Πρόεδρο του Κινήματος το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Την Πέμπτη, θα μιλήσει ο πρόεδρος του ...κινήματος - κόμματος στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η βουλιμία του ωστόσο για εξουσία, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η προσωπική ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας και ενός ...κληρονομικού "καπρίτσιου" που θέλει τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα να γραφεί για πρώτη φορά στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, ότι είχε την ...ατυχία να κυβερνηθεί από παπού, από γιο και από εγγονό. Οι επιτελείς του κινήματος ωστόσο επιμένουν στο ίδιο "τροπάριο":

"...Η χώρα βρίσκεται σε παρατεταμένη ακυβερνησία και κάθε μέρα, που περνάει, είναι μια χαμένη μέρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες...", δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης και επανέλαβε ότι "...ο τόπος χρειάζεται άμεσα μια νέα πορεία, που προϋποθέτει αλλαγή κυβέρνησης και βεβαίως, αλλαγή πρωθυπουργού..."


Με την ομιλία του κ. Παπανδρέου, στο Θησείο στις 3 Σεπτέμβρη, για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, το κίνημα - κόμμα ξεκινά πολιτική εξόρμηση σε ολόκληρη τη χώρα. Ήδη από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και επίσημα πλέον η προεκλογική εκστρατεία για το ΠΑΣΟΚ με πανελλαδικές εξορμήσεις (ομιλίες και άλλες δράσεις) - έτσι τις ονομάζουν τώρα - και με τη συμμετοχή βεβαίως όλων των στελεχών του κόμματος - κινήματος.


Η Ελλάδα ήδη εισέρχεται σε μακρά περίοδο πολιτικής και κοινωνικής κρίσης.

gianniotis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: