Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ολική επαναφορά Λαλιώτη στο ΠΑΣΟΚ!

Μια έκπληξη πρώτου μεγέθους προετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου για την εκδήλωση του Θησείου, στην οποία το ΠΑΣΟΚ θα γιορτάσει την επέτειο ίδρυσής του, στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr» στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Κώστας Λαλιώτης.

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου που συγκρούστηκε με τον Κώστα Σημίτη και αποχώρησε από τη Χαριλάου Τρικούπη το καλοκαίρι του 2003, για να επανέλθει προσωρινά στις εκλογές του 2007, βρίσκεται και πάλι σε τροχιά επανάκαμψης. Ήδη έχουν διαρρεύσει στον Τύπο πληροφορίες περί πρόθεσης του Γιώργου Παπανδρέου να αναθέσει στον Κώστα Λαλιώτη την ευθύνη για την ανοικοδόμηση του λεκανοπεδίου της Αττικής, μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, λόγω και της πολυετούς εμπειρίας του στο ΥΠΕΧΩΔΕ, στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη.

Στην Ιπποκράτους χαμογελούν με νόημα, και αφήνουν να εννοηθεί ότι ο «στρατηγός της επικοινωνίας» θα έχει ευρύτερο ρόλο, ενόψει και των εκλογών που αναμένουν ότι θα προκηρύξει ο Κώστας Καραμανλής για τον Οκτώβριο.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Θησείο θα γιορτάσει την Πέμπτη το ΠΑΣΟΚ την ιδρυτική επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου. Ο χώρος επελέγη ως γούρικος, επειδή εκεί έγινε και πέρσι η εκδήλωση, και λίγες ημέρες αργότερα το ΠΑΣΟΚ πέρασε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Δηλαδή, καταφεύγουν ήδη στη μεταφυσική, και φανταστείτε ότι ακόμη δεν πήραν στα χέρια τους το τιμόνι της εξουσίας. Στην ουσία τώρα: Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ούριο άνεμο στα πανιά του Κινήματος, κάθε τέτοια πρωτοβουλία από την πλευρά του, ελλοχεύει κινδύνους. Να θυμηθεί ο κόσμος... τι είναι το ΠΑΣΟΚ. Και λίγο πριν από τις κάλπες, αυτή η ανάμνηση κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τα σχέδια του Κινήματος για... λήθη.

Ανώνυμος είπε...

καλως ορισε λοιπον το "ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ" ως ενηλιξ πλεον στην μεγαλη παραταξη.....

Ανώνυμος είπε...

καλως ορισε λοιπον το "ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ" ως ενηλιξ πλεον στην μεγαλη παραταξη.....