Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! Τι είπε ο Τσίπρας και τους άφησε όλους άφωνους – Οι απειλές του Βασίλη Λεβέντη – ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πανικός γίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Τσίπρας σόκαρε τους αρχηγούς στην αρχή της σύσκεψης,όταν τους είπε ότι δεν μπορεί να κάνει διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών...


Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης απείλησε ότι δεν θα «μπει» στη συζήτηση για το προσφυγικό, αν δεν τεθεί θέμα οικουμενικής κυβέρνησης. «Αν μέχρι το βράδυ δεν έχουμε νέα κυβέρνηση και νέο πρωθυπουργό δεν κάνουμε συζήτηση» φέρεται να είπε ο κ. Λεβέντης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του κ. Λεβέντη τέθηκε σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπερυπουργό -εκτός ΣΥΡΙΖΑ- για το μεταναστευτικό ζήτησε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά είπε ότι εμμένει στην ανάγκη να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ευθύνης με τόσα αδιέξοδα, αλλά πως θα μείνει στη σύσκεψη και θα συζητήσει, ακόμα κι αν δεν τεθεί σήμερα το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: