Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Το τελευταίο… σόου της Ζωής

Το τελευταίο… σόου της Ζωής - Κεντρική ΕικόναΤι αναμένεται να γίνει στην τελετή παράδοσης των καθηκόντων της στον νέο Πρόεδρο της Βουλής

Από τις λίγες φορές θα δούμε ξανά την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή θα είναι και η σημερινή κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων στον νέο Πρόεδρο της Βουλής που αναμένεται να εκλεγεί σήμερα.
Επειδή είναι κάτι που σαφώς το γνωρίζει και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται η τελετή παράδοσης να αποτελέσει και μια συνέχεια, ίσως...

το τελευταίο επεισόδιο από την πλευρά της με την θεσμική ιδιότητά της, των όσων η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τον τελευταίο καιρό.
Οι λιγότεροι ψύχραιμοι ωστόσο, εκτιμούν ότι η διαδικασία θα είναι άκρως επεισοδιακή με την απερχόμενη πρόεδρο να εξαπολύει δηλητηριώδη βέλη τόσο κατά του αντικαταστάτη της όσο και κατά του Μεγάρου Μαξίμου.
Για τον λόγο αυτό το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσε αρχικά αντί τελετής να υπάρξει μια απλή διαδικασία παραλαβής χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών καμερών. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: