Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αν είχαν το βίντεο του βιασμού θα το έβαζαν οι Portal-άδες;

Το έγκλημα της Ξάνθης συγκλόνισε για την αγριότητά του, συζητήθηκε σε όλη τη χώρα, άρα είναι πιασάρικο. 
Οι φωτογραφίες της κοπέλας δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στην είδηση. 
Προσφέρουν μόνο στη ματαιοδοξία κάθε σιχαμένου δημοσιογράφου ή blogger, που από τη ..λύσσα για κλικς (έχουμε ξαναπεί ότι είναι αρρώστεια χειρότερη από τον καρκίνο), δεν διστάζει να κάνει το πιασάρικο θέμα με τίτλους όπως "αυτή είναι κοπέλα που βίασαν στην Ξάνθη".
Ε, ναι ρε μαλάκα, όλοι ξέρουμε το ονοματεπώνυμό της από το πρωί, όλους μας κόβει να ψάξουμε το facebook όπως εσύ τρόμπα, αλλά υπάρχει και μια άλλη έννοια: το ήθος...
 
Αλλά που να καταλάβεις εσύ ζώον από τέτοια. Αρκεί να δεις τον counter να ρολάρει και τη σειρά στο alexa να ανεβαίνει.
 
 
Το στιγμιότυπο είναι από γνωστό clopy paste site, το οποίο είναι ό,τι πιό εμετικό υπάρχει στο ελληνικό διαδίκτυο, το κτήνος που το διαχειρίζεται δεν διστάζει να προβάλλει όλα τα "αιματηρά" θέματα και όλους τους θανάτους, με λύσσα να κάνει τον πιασάρικο τίτλο. 
 
Μιλάμε, για ότι πιό σιχαμένο μπορεί να γεννήσει μάνας μήτρα...
 
Αλλά δεν είναι ένας ή δύο, που σκίζονται από το πρωί να βρουν φωτογραφίες για να "πουλήσουν" τη νεκρή. 
 
Είναι πάμπολλα sites, όλα όμως κινούνται από την ίδια αρρώστεια: να κάνουν το πιασάρικο θέμα με τον εντυπωσιακό τίτλο, που θα κινήσει τα χαμηλότερα ένστικτα του μαλάκα αναγνώστη.
Το ότι ο μαλάκας αναγνώστης ψάχνει μετά μανίας να χορτάσει την περιέργειά του, δεν σημαίνει ότι εμείς θα τουπροσφέρουμε ό,τι θέλει ! 

Ρε στόκοι, πώς θα σας φαινόταν να εκμεταλλευόταν με τόση λύσσα κάποιοι άλλοι το θάνατο της δικής σας κόρης / γυναίκας / μάνας. Βάλτε τουλάχιστον σεμνά μια μικρή ενδεικτική φωτο.
 
Τι κάνετε ολόκληρο άλμπουμ; Έχει κανένα νόημα. Ξέρετε πως δεν έχει και ξέρετε -όλοι ξέρουμε- ότι θα πουλήσει, αφού οι άνθρωποι δεν αντέχουν στην περιέργεια.

Αν λοιπόν είχατε το βίντεο του βιασμού και του φόνου, με κοντινά πλάνα, την ώρα που η κοπέλα ούρλιαζε, όταν της έσπαγε τα κόκκαλα ο δολοφόνος ή την ώρα που έλιωναν οι σάρκες της από τη φωτιά, ασφαλώς και θα το παίζατε και μάλιστα με "αράχνες" και "αποκλειστικά".
 
Αρκεί να ανεβαίνατε στην alexa.

Μια καλή ιδέα είναι να σφάξετε τη μάνα σας, να το βιντεοσκοπήσετε και να το ανεβάσετε αποκλειστικό. Ή να τη βιάσετε σε live streaming. Όλο το ιντερνετ θα σας αναδημοσεύσει κι έτσι θα είστε ευτυχισμένοι, μέσα στην ηλιθιότητά σας.

Παπάρες, έχετε λαλήσει τελείως με την alexa και τους μετρητές.....Όλη η ζωή σας έγινε η σειρά στην alexa, ζώα ! Γίδια !
 
*πορταλάδες= οι έχοντες portal (μεγάλα sites) στο internet
 
 
 
http://taxalia.blogspot.com
politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: