Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΕΚ βγαλμένη από την Super League – Κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο και προκρίθηκε - Γκολ και φάσεις (vids)

Γκολ και φάσεις από το ΑΕΚ - Ατρόμητος (vids)Μετά από εκπληκτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο μπροστά σε 15.000 οπαδούς και νίκη 3-0 επί του Ατρομήτου, η Ενωση πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.
Με μαέστρο τον Μάνταλο (που είχε δυο ασίστ κι ένα δοκάρι) κι εκτελεστές τους Αραβίδη (6’), Λαμπρόπουλο (30’) και Τζανετόπουλο (58’), η «Ένωση» πήρε μίνι-εκδίκηση για την ταφόπλακα που της είχε βάλει ο Ατρόμητος κι άφησε τον κόσμο της να παραληρεί και ν’ αναρωτιέται στα πόσα θα σταματούσε, αν δεν τραβούσε χειρόφρενο ή δεν αγωνιζόταν με σημαντικές απουσίες... 
Η άδικη αποβολή του Πίτου Γκαρσία αποτελείωσε τους τραγικούς Περιστεριώτες, που έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των «κιτρινόμαυρων» και πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό σκορ.
Για ένα εικοσάλεπτο αγωνίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που εντυπωσίασε με τη δύναμή του και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Τζανετόπουλος (80’ Μπαρμπόσα), Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (67’ Ντούνης), Μπρέσεβιτς (74’ Γιόχανσον)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές (79' Κιβρακίδης), Αγκουαζί, Γκαρσία, Ούμπιντες, Τάτος (46’ Δημούτσος), Μπρίτο (63’ Γεωργίου), Ναπολεόνι




Δεν υπάρχουν σχόλια: