Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Τρόποι αποτοξίνωσης από τα χημικά & τα βαρέα μέταλλα


Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα των chemtrails και να απαλλαγούμε από αυτά. Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξίνωσης του οργανισμού μας ακόμη και μείωσης της αθηρωματικης πλάκας, είναιη χηλιωση (απομεταλλωση). Η ονομασία χηλιωση προέρχεται από τη λέξη «χηλη» που σημαίνει «νυχι ζωου».
Αυτό αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο ο χηλικος παράγων, μια συνθετική χημική ουσία, η κάποια πρωτεΐνη του σώματος, προσκολλάται σε ορισμένα μέταλλα και σχηματίζει μαζί τους μια συμπλοκή ένωση, η οποία περνώντας μέσα από τα νεφρά αποβάλλεται από το σώμα...
Τοξικά μόρια μετάλλων, όπως το αλουμίνιο, το βάριο, ο μόλυβδος αλλά και τα αμέταλλα όπως το φθόριο, εισβάλλουν σε διάφορα κύτταρα του σώματος μας και δρουν με ένα «μοριακό μιμητισμό». Αυτός ο μιμητισμός εκτοπίζει σημαντικά μόρια μετάλλων στα ανθρώπινα κύτταρα και δημιουργεί τοξικά μόρια και έτσι καταστρέφουν το κύτταρο σε επίπεδο DNA.


Ένα πολύ βασικό βήμα, είναι η αφαίρεση του φθορίου από το σώμα μας.


                                                                                                    Μια πολύ καλή και φθηνή ουσία απομετάλλωσης είναι και ο ζεόλιθος.
Ο Ζεόλιθος βρίσκεται στη γη. Είναι κατάλληλος για την αφαίρεση των τοξικών μετάλλων από τους ιστούς και το αίμα. Τα μόρια του, έχουν την ικανότητα να παγιδεύουν τα τοξικά μέταλλα όλων των τύπων και να τα φυλακίζουν μέχρι να αποβληθούν από τον οργανισμό μέσω των ούρων ή κοπράνων. Επειδή αποτελείται από σωματίδια που είναι αρνητικά φορτισμένα, προσελκύει τα στοιχεία που είναι θετικά φορτισμένα σαν μαγνήτης.

Μια άλλη ουσία που δρα παρόμοια, είναι ο άργιλος, μπετονίτης, εξ΄ου και τα λασπόλουτρα.


Ο άργιλος υπάρχει και σε μορφή δισκίων για εσωτερική χρήση, είναι δε και αυτός επίσης αρνητικά φορτισμένος. Θεωρείται τροφή θαύμα.



                                                                                                       Επίσης γενικώς τα φύκια, αλλά ειδικά η Spirulina και η Chlorella έχοντας αλγινικο νάτριο, το οποίο και αυτό δρα σαν χηλικη ουσία, είναι από τις πλεον αποτοξινωτικές ουσίες της φύσης.

Έχει διαπιστωθεί, ότι τα ποντίκια, στα οποία χορηγήθηκε η Spirulina και η Chlorella, απόβαλλαν 7 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από το επικινδυνο χημικό διοξίνη, απ’ ότι με την λήψη τροφής με μια ειδικά ελεγχόμενη δίαιτα.
Η chlorella και η Spirulina ενωνονται με τα τοξικα μεταλλα ακομη και με το ραδιενεργο ιωδιο και το αποβαλλουν από τον οργανισμο. Κατά το 1994, Ρώσσοι επιστήμονες παρακολουθούσαν 270 παιδιά, που πλήγηκαν από το δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ. Σε συνέχεια 45 ημερών τα παιδιά λάμβαναν καθημερινα 5γρ. Spirulina ,η οποία ελάττωσε την ποσότητα των ραδιονουκλεϊδίων στο σώμα τους κατα 50% και σταθεροποίησε την αλλεργική τους ευαισθητοποίηση.


                                                                                                        Εναλλακτικά για την Χλωρέλλα, μιας και μπορείτε να τη βρείτε μόνο σε δισκία και το κόστος της δεν είναι μικρό, σς προτείνουμε και το χυμό του σιταρόχορτου, που είναι πάνφθηνος και μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι σας.


Ένα άλλο βοτανο που βοηθαει στην αποτοξινωση βαρεων μεταλλων, είναι ο Kοριανδρος όπως και το γνωστοτατο Σκορδο και Λεμονι.

Προτιμήστε να τρώτε πολλές αντιοξειδωτικές τροφές, όπως πράσινο τσάι ρόδια κ.α.
Προτιμήστε βιολογικά προϊόντα ή αν δν είναι αυτό εφικτό, πλύντε τα πάντα όσο το δυνατόν καλύτερα για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω ο οργανισμός σας.
Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι.


Οζονοθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. Καλό είναι να βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, διότι ενδέχεται να βλάψει τα νεφρά σας.
Εναλλακτικά έχετε απαραιτήτως ένα καλό φίλτρο νερού στο σπίτι σας.






Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας.
Πίνετε αρκετό νερό και προσπαθήστε να κάνετε συχνές αποτοξινώσεις των νεφρών σας πίνοντας χυμό μαϊντανού το πρωί για να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα.


Τέλος, πρέπει να διατηρήσετε σε ένα πολύ καλό επίπεδο το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να το ενισχύσετε είναι το Σελήνιο και η Εχινάκεια.


Εάν κάνετε τα περισσότερα από αυτά αγαπητοί φίλοι, θα εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική και νοητική υγεία η οποία βάλλεται διαρκώς από τους αεροψεκασμούς και από τον καθημερινό τρόπο ζωής. Φυσικά, πρωταρχικής σημασίας ρόλο όπως έχουμε πει παίζει η ψυχολογική μας κατάσταση η οποία όμως επηρεάζεται επίσης σε σημαντικό βαθμό από τα χημικά του περιβάλλοντος, από όπου κι αν αυτά προέρχονται.
Είναι πολύ σημαντικό να επιστρατεύσουμε κάθε φυσικό μέσο για να προστατεύσουμε εμάς και τα παιδιά μας. Η γρήγορη και ευρεία διάδωση της γνώσης είναι το δικό μας όπλο απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Γι αυτό, εάν κάποιος γνωρίζει κι άλλους τρόπους προστασίας, ας το μοιραστεί μαζί μας!


http://periergaa.blogspot.com
HallawNow

Δεν υπάρχουν σχόλια: